Traficul este oprit în această dimineață pe 3 drumuri naționale, în județele Covasna, Suceava, Vrancea, și se circulă îngreunat pe 2 drumuri din Bacău și Neamț, informează Centrul Infotrafic, citat deMediafax.

Pe trei tronsoane de drumuri naționale circulația este întreruptă. Este vorba despre DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna, de DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava, judeţul Suceava și de DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

De asemenea, circulaţia este îngreunată pe două drumuri naționale. Este vorba despre DN 12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, acolo unde s-a surpat terasamentul pe o distanţă de 100 metri, și pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, acolo unde, de asemenea, s-a surpat terasamentul pe o distanţă de 30 metri.

În continuare, este întreruptă și circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului, pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulau însă doar garniturile unui operator privat.