Circulația rutieră pe DN 17, în județul Suceava, a fost reluată, duminică seara, pe raza localității Prisaca Dornei, după ce aceasta a fost blocată din cauza aluviunile aduse de ploile torențiale care au căzut în ultimele ore, relatează Mediafax.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, circulația pe DN 17, în zona localității Prisaca Dornei a fost blocată pe ambele sensuri ca urmare a ploilor abundente căzute duminică după-amiază.

De asemenea, au fost înregistrate mai multe apeluri pe 112 din localități afectate de ploi, pompierii fiind solicitați în mai multe zone din județ pentru a scoate apa din gospodării.

“Există mai multe apeluri din Câmpulung Moldovenesc și în Stulpicani unde mai multe gospodării au fost afectate de ape. Deocamdată nu se știe despre câte locuințe e vorba, pompierii urmând să ajungă la fața locului. DN 17 este blocat de aluviuni în localitatea Prisaca Dornei și aici se lucrează cu utilaje pentru deblocarea drumului”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Județul Suceava s-a aflat duminică după-amiază sub avertizare cod portocaliu de furtună.