Traficul rutier a fost reluat, duminică, pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers, după ce partea carosabilă din staţiunea Comarnic a fost curaţată total de aluviunile strânse în urma ploilor torențiale. Există coloane de autovehicule în staţiunea Buşteni şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti, iar pe celălalt sens, respectiv către Braşov, se circulă în condiţii de aglomeraţie între Nistoreşti şi Comarnic.

Ploaie torentialaFoto: Captura video

Potrivit Centrului Infotrafic, plouă pe raza staţiunii Sinaia și se acţionează în continuare pentru fluenţă pe raza staţiunilor Buşteni şi Comarnic.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe DN 1, la kilometrul 107 +700 de metri, în Comarnic, judeţul Prahova, pe ambele sensuri de mers, din cauza ploilor abundente din ultimele ore, care au dus la strângerea de aluviuni pe carosabil.

Sursa citată arată că s-au format astfel coloane de autoturisme între Sinaia şi Comarnic pe sensul de mers către Capitală şi între Nistoreşti şi Comarnic pe sensul de mers către munte.

Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ale CNAIR intervin în zonă pentru degajarea totală a drumului şi reluarea traficului în condiţii normale.