Ducele şi ducesa de Cambridge au dat publicităţii o fotografie oficială cu prinţul George care împlineşte duminică vârsta de 5 ani, mulţumind tuturor pentru mesaje, potrivit unui anunţ al Palatului Kensington, relatează news.ro.

Fotografie cu printul George, la 17 luniFoto: Captura YouTube

Prinţul George apare în imagine îmbrăcat într-o cămaşă albă cu tiv albastru, afişând un zâmbet larg, cu mâinile la spate. Potrivit informaţiilor apărute în presă, familia regală s-ar afla în Caraibe, unde William şi Kate se pare că i-au dus pe copii în vacanţă, pe insula exclusivistă Mustique.

George a avut o serie de apariţii publice în ultimele 12 luni, de la momentul începerii şcolii, până la cel inedit din balconul de la Palatul Buckingham, când familia regală celebra aniversarea oficială a reginei Elisabeta a II-a. Prinţul George Alexander Louis de Cambridge s-a născut într-un salon privat al spitalului St. Mary's din Londra, pe 22 iulie 2013.

Când fratele mai mic, prinţul Louis, s-a născut, el şi-a făcut apariţia alături de sora sa mai mică, prinţesa Charlotte, în aprilie, pentru a-şi vizita noul frate. George a fost văzut recent la botezul fratelui său Louis de la Capela Regală a Palatului St. James's, pe 9 iulie, şi în fotografiile oficiale de la eveniment.

Prinţul George urmează cursurile şcolii Thomas's Battersea din sudul Londrei, unde taxa anuală este de 18.000 de lire.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a va fi cel de-al 43-lea monarh în linia succesorală, după Prinţul de Wales și tatăl său, William.