Bărbatul care însoţea un grup de studenţi și a căzut într-o râpă din zona Munților Făgăraș a murit, potrivit news.ro. Echipe de salvamontişi, dar şi echipaje ISU şi din cadrul Poliţiei Argeş s-au deplasat la locul incidentului. Un alt bărbat ar fi rănit.

Potrivit Salvamont România, salvatorii montani din Argeş au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea unei persoane care a căzut câteva zeci de metri în zona de creasta a Masivului Făgăraş, în sectorul din apropierea Vârfului Moldoveanu. A fost solicitată intervenţia unui elicopter, care nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteo.

După ce au ajuns la faţa locului, salvatorii montani au anunţat autorităţile că este vorba despre un bărbat mort şi unul rănit. Surse locale au declarat că victima era profesor şi însoţea un grup de studenţi la Geografie care se aflau într-o excursie pe munte.

La rândul său, Mădălina Epure din cadrul ISU Argeş a spuscă bărbatul decedat şi cel rănit făceau parte dintr-un grup de aproximativ 40-50 de persoane care coborau de pe Vârful Moldoveanu către Valea Rea. Ea a precizat că bărbatul rănit este conştient.