Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, vineri, pe Valea Prahovei, între Ploiești și Brașov, în zona stațiunilor montane, în Comarnic și Bușteni fiind coloane de autoturisme pe drumul spre munte, relatează Mediafax, citând Centrul Infotrafic.

Trafic blocat in CapitalăFoto: AGERPRES

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de mers către munte.

În Comarnic, pe tronsonul kilometric 104 – 108, şi în Buşteni, între kilometrii 127 şi 133 s-au format coloane de autoturisme.

De asemenea, valorile de trafic au crescut pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, unde au loc şi lucrări de frezare, pe prima bandă a sensului către Capitală, la kilometrii 30+100 m – 29+900 m.

Pe sensul către litoral nu sunt probleme majore de fluenţă momentan.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu viteza adaptată condiţiilor de trafic, să nu se angajeze în efectuarea unor depăşiri riscante, să evite să aibă alte preocupări de natură a le distrage atenţia de la condus.