Doi tineri au murit și alți doi au fost răniți, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs pe DN2, în zona popasului Tâmboești, județul Vrancea, după ce mașina în care se aflau a derapat și a lovit un cap de pod, transmiteMediafax.

Accident live pe FacebookFoto: YouTube

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, mașina în care se aflau cei 4 tineri a derapat și s-a lovit violent de podeț.

Potrivit primelor informații furnizate de presa locală, în accident ar fi fost implicate două autovehicule. De altfel, într-o filmare obținută deMonitorul de Vrancea, se vede că la câțiva metri de mașina în care se aflau tinerii, și care a ajuns în șanț, este oprită o mașină lovită din spate.

Ulterior, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed. Conducătorul auto nu a mai putut controla mașina.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale care nu au mai putut salva doi adolescenți de 14 ani și de 18 ani. Tinerii erau din localitățile Odobești și Slobozia Bradului.

Celelalte două victime, șoferul în vârstă de 19 ani și un adolescent în vârstă de 17 ani, au fost răniți ușor.

Potrivit publicațieiMonitorul de Vrancea, cei 4 tineri transmiteau live pe Facebook în momentul în care a avut loc accidentul.

Pe contul pe Facebook al unuia dintre tineri se vede în imagini cum, aflați într-o mașină cu volanul pe dreapta, cei 4 tineri se pregăteau ”să decoleze”. Șoferul spune: "Puneți centura, că începe aventura”, dar e singurul care poartă centura de siguranță.

În timp ce conducea, tânărul șofer regla și poziția telefonului cu care se făcea transmisiunea pe Facebook.

La final, se aud strigătele tinerilor.