O persoană a fost ridicată de jandarmi marți dimineață, iar o femeie a căzut în Piața Victoriei, după ce a fost îmbrâncită de forțele de ordine, în timp ce mai mulți protestatari încercau să atârne un banner cu mesajul "Trezeşte-te şi ieşi în stradă! Dictatura a fost instaurată întotdeauna prin lege" în fața Guvernului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mai multe persoane au încercat marți dimineață să afișeze, în fața Guvernului, un banner cu mesajul "Trezeşte-te şi ieşi în stradă! Dictatura a fost instaurată întotdeauna prin lege", dar Jandarmeria a intervenit pentru a opri acțiunea, moment în care între cele două tabere s-a iscat tensiune.

Un tânăr a fost târât spre dubă de către jandarmi, iar o jurnalistă de la Passport Productions a fost bruscată și a căzut.

Tânărul a fost condus la Secţia 4 de Poliţie şi sancţionat cu suma de 1.000 de lei pentru participare la adunări publice nedeclarate sau interzise, urmată de refuzul părăsirii locului de desfăşurare a acestora la avertismentele forţelor de ordine, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, bannerul urma să fie agățat peste cablurile de electricitate dintre Guvern şi Muzeul Antipa.

Bannerul a fost afișat, ulterior, pe podul Constanța, potrivit unei postări peFacebook a Passport Productions.