Mai mulți actori, printre care Oana Pellea, Marius Manole, Maria Obretin, Florin Călinescu și Nicoleta Lefter, vor fi prezenți în fiecare zi, în perioada 18-25 iulie, în Piața Universității pentru a strânge semnături în sprijinul inițiativei cetățenești #FărăPenali.

Marius ManoleFoto: HotNews.ro

Coordonatorul acțiunii este actorul Marius Manole, care precizează că demersul este unul strict civic și nu are legătură cu susținerea niciunui partid. El îi îndeamnă pe colegii din țară să-i urmeze exemplul.

”Dragi colegi actori din București și nu numai, intenționez să organizez cu sprijinul celor care se ocupă de platforma #farapenaliinfunctiipublice o săptămâna de miercuri 18 iulie până miercuri 25 iulie în care actorii stau la Universitate și strâng semnături. Dacă doriți să-mi fiți alături, aștept un semn de la voi. Fac o listă și ne organizam pe zile... cred că e necesar să facem asta. Țin să precizez că această inițiativă este una civică și Nu sprijină niciun partid!”, a anunțat Marius Manole, pe pagina sa de Facebook.

Actorii vor fi prezenți în Piața Universității între orele 17:00-20:00, începând de mâine.