Șase persoane rămân internate în spital în urma accidentului de la Durău, unde balustrada unei terase s-a prăbușit în timpul unei nunți, o femeie de 56 de ani fiind în stare gravă, la terapie intensivă, cu multiple fracturi costale și de coloană, relatează Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

15 persoane au fost internate la Spitalul din Târgu Mureș, în urma incidentului de la Durău, însă doar patru vor rămâne în continuare aici sub supraveghere medicală, alte două vor fi trimise la spitalele teritoriale, iar ceilalți pacienți vor fi externați.

”O pacientă e în stare mai gravă, internată la Clinica de Terapie Intensivă, de 56 de ani, cu multiple fracturi costale și de coloană. Pacienta este conștientă, stabilă hemodinamic – respirator, dar sunt multiple fracturi. Ceilalți pacienți sunt internați la Chirurgie, secție de Neurochirurgie și Chirurgie Plastică, dar sunt stabili și fără leziuni care să le pună viața în pericol, mai mult pentru supraveghere. Este vorba de un bărbat și două femei. Alți doi pacienți vor fi trimiși probabil către spitale teritoriale”, au spus reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Reprezentanţii Poliţiei Neamţ au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, după accidentul de la Durău, unde balustrada unei terase s-a prăbuşit, duminică seara, în timpul unei nunţi, 18 persoane fiind rănite.