UPDATE 12:00 Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN1, la Predeal, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme şi care s-a soldat cu cinci persoane rănite, informează Infotrafic, preluat de Agerpres.

DN1 si calea ferata, la iesirea din PredealFoto: Google Earth

Cele cinci victime au fost transportate la spital, toate conştiente.

Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului, în prezent fiind formată coloană de autoturisme între staţiunile Buşteni şi Predeal, pe sensul de mers către munte, potrivit sursei citate.

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme, soldat cu rănirea a şapte persoane, a avut loc vineri dimineaţa, pe DN 1, la ieşirea din Predeal, conform ISU Braşov.

''Accidentul s-a petrecut pe podul de la ieşirea din Predeal. Se pare că sunt implicate trei autoturisme, şapte victime conştiente, neîncarcerate, politraumatizate. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un echipaj de stins incendii cu apă şi spumă'', a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Din primele informaţii, autoturismele implicate în accident au intrat în coliziune ca urmare a unei depăşiri neregulamentare.