Traficul pe Autostrada Soarelui rămâne blocat în zona unde s-a răsturnat, miercuri după-amiază, o cisternă încărcată cu kerosen. Șoferii pot alege ruta ocolitoare, pe DN3A, astfel încât să ocolească locul unde a avut loc accidentul, informează Mediafax.

Aglomeratie pe Autostrada SoareluiFoto: Facebook/ MariLena Lefter

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală, o autocisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, miercuri, în afara părţii carosabile. „Pentru a se permite transborbordarea combustibilului, traficul a fost deviat”, arată sursa citată.

Astfel, șoferii care vin dinspre Litoral, de la kilometrul 105 (localitatea Drajna) pot merge pe DN3A, până în localitatea Lehliu, de unde se reintră pe autostrada, iar cei care vin dinspre Capitală, de la kilometrul 64 (localitatea Lehliu) pot circula pe DN3A, până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.

Transportatorul a adus la locul accidentului o cisternă mai mică și va mai aduce încă una, în care să transfere kerosenul rămas. Tot el va aduce o macara cu care va repune cisterna răsturnată pe roți.