Romgaz a numit șapte membri în Consiliul de Administrație / Indemnizația lunară ajunge la 11.000 de lei 

de Redactia     HotNews.ro
Duminică, 8 iulie 2018, 12:55 Actualitate | Esenţial


Romgaz
Foto: AGERPRES
Romgaz a numit șapte membri în Consiliul de Administrație care vor avea un mandat de patru ani, indemnizația fixă a membrilor urmând să fie egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar, ceea ce, potrivit Mediafax, înseamnă 11.000 de lei lunar.

Datele centralizate la Institutul Național de Statistică arată că salariul mediu net în ramura extracție petrol și gaze a fost în luna aprilie 2018 de 6.262 de lei, iar în luna mai 2017 a fost de 4.750 de lei, ceea ce indică o medie de aproximativ 5.500 de lei net. Rezultă că noii membri CA ai Romgaz vor primi indemnizația a câte 11.000 de lei lunar - de două ori media ultimelor 12 luni a câștigului, menționată în raportul publicat pe site-ul Bursei de Valori București. 

În urma exercitarii votului cumulativ, cei șapte membri ai Consiliului de Administrație al Romgaz sunt: 
  • Nistoran Dorin-Liviu, ca administrator 
  • Volintiru Adrian Constantin, ca administrator
  • Ungur Ramona, ca administrator 
  • Grigorescu Remus, ca administrator 
  • Ciobanu Romeo Cristian, ca administrator 
  • Jude Aristotel Marius, ca administrator
  • Petrus A. M. Jansen, ca administrator 
„Indemnizația fixă a membrilor Consiliului de Administrație, desemnați, este egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificației activităților din economia națională, comunicat de Institutul Național de Statistică anterior numirii”, arată raportul. Romgaz a mai precizat că data de 25 iulie se va stabili ca dată de înregistrare, „respectiv dată care servește la identificarea acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor”.

1753 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version