Cinci persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite, sâmbătă, pe Autostradă, în Sibiu, după ce șoferul autoturismului taxi în care se aflau a pierdut controlul volanului și a intrat în parapete.

Accident rutierFoto: cititor HotNews

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, cele cinci persoane rănite au fost transportate la spitalul din Sibiu.

”ISU Sibiu a intervenit cu două ambulanţe SMURD, pe autostrada A1, la ieşirea din Sibiu spre Mediaş, ca urmare a producerii unui accident rutier. Am intervenit pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la spital a cinci victime, dintre care patru adulţi şi un copil”, a spus Criveanu, citată de Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, a spus că cele cinci victime erau în aceeași mașină, un taxi, iar șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în parapeții de pe maginea autostrăzii.

”Accidentul s-a petrecut la kilometrul 247, pe sensul spre Sebeș, pe breteaua de iesire spre Mediaș, pe fondul vitezei neadaptate. Un autoturism a intrat în coliziune cu parapeții de pe partea stângă. Între cei cinci răniți este un copil de 2 ani”, a spus Welter.

Traficul se desfășoară îngreunat în zona accidentului.