Procurorii militari de la Parchetul Tribunalul Militar București s-au autosesizat și au deschis un dosar penal după ce sâmbătă s-a prăbușit un MIG la Fetești, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

”În cursul zilei de astăzi, 7 iulie 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident aviatic în apropiere de autostrada A1, pe raza județului Constanța, deplasându-se la locul accidentului pentru efectuarea actelor de urmărire penală specifice. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică”, au informat reprezentanții Parchetului General.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a confirmat decesul pilotului care se afla în avionul MIG 21 Lancer, prăbușit la Fetești.

IGSU a confirmat, în urmă cu puțin timp, decesul pilotului care se afla în aparatul de zbor prăbușit sâmbătă.

Informația a fost confirmată și de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași. Reprezentanții instituție au declarat, pentru MEDIAFAX, că în momentul în care s-a intervenit pentru stingerea incendiului produs după prăbușirea avionului, a fost găsit pilotul decedat în aeronavă.

În MIG-ul prăbușit se afla o singură persoană.