Doi tineri din municipiul Hunedoara, unul de 22 de ani şi altul de 30 de ani, au murit electrocutaţi într-o fostă fabrică de var din localitatea Zlaşti, după ce ar fi încercat să fure cabluri electrice de la instalaţiile din incinta întreprinderii, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, transmite Agerpres.

Pericol de electrocutareFoto: pixabay.com

Poliţiştii au fost anunţaţi despre acest incident de paznicul fabricii, care a descoperit o primă persoană decedată într-un spaţiu al unităţii. După sosirea unei echipe operative a IPJ Hunedoara, în hala respectivă a fost găsit un al doilea bărbat decedat, din primele cercetări reieşind că ambele victime au murit prin electrocutare.

"Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, în cauză fiind deschis un dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Deoarece la faţa locului s-au identificat unele obiecte ce pot fi folosite în cazul infracţiunilor de furt, poliţiştii iau în calcul posibilitatea ca victimele să fi decedat după ce ar fi încercat să sustragă anumite elemente aflate sub tensiune din instalaţia electrică a fabricii.