Un bărbat implicat într-un accident rutier în Neamţ, în urma căruia fusese descarcerat, a fost trimis acasă din spital cu recomandarea de a lua paracetamol. Bărbatul susţine că îi este rău şi are dureri puternice, însă medicii spun că nu a suferit leziuni grave, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, Mihai A., a fost duminică victima unui accident rutier care a avut loc în zona stadionului din Târgu Neamț. În urma impactului cu o altă mașină, bărbatul din comuna Răucești a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor, care l-au scos dintre fiarele contorsionate.

Ulterior, acesta a fost rapid preluat de o ambulanță și predat către CPU al Spitalului din Târgu Neamț. Bărbatul le-a spus medicilor că îl dureau picioarele, ficatul, avea dureri de cap și stări de vomă.

De la Târgu Neamț, victima a fost trimisă la Unitatea de Primire a Urgențelor Piatra Neamț, pentru continuarea investigațiilor și pentru a primi un tratament adecvat. Însă, după 2-3 ore, a fost trimis acasă. După câteva ore, bărbatul a fost externat, medicii recomandându-i să ia paracetamol.

Acum, bărbatul susține că se simte în continuare rău, că are stări de vomă și dureri puternice pe partea dreaptă a corpului.

Pe de altă parte, medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț spun că bărbatul nu a suferit leziuni grave.

"Domnul respectiv a fost victima unui accident rutier. I s-au făcut absolut toate investigațiile pentru a vedea dacă are traumatisme. Protocolul a fost respectat. Toate investigațiile au arătat că nu are leziuni grave, răni sau fracturi. Poate că durerile pe care le resimte sunt în urma traumatismelor minore. Paracetamolul este un antialgic foarte bun și foarte puternic", a declara dr. Cristina Atănăsoaie, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Aceasta a adăugat că, dacă pacientul resimte în continuare dureri, poate reveni la spital și i se pot face investigații. "Dacă dumnealui consideră că a fost vreo problemă, poate face și o plângere scrisă, se va forma o comisie și se va ancheta cazul", a încheiat Cristina Atănăsoaie.