Accidentul din Slătioara, județul Olt, în care două persoane au murit, a fost transmis pe Facebook de un pasager luat la ocazie de șoferul băut. Bărbatul, care și-a pierdut soția în urma evenimentului rutier, a spus, sâmbătă, că a decis să filmeze sperând că polițiștii îl vor opri pe șofer, transmite Mediafax.

Inca un accident mortal transmis live pe facebookFoto: captura facebook

Cătălin Şindilă, pasager în mașina care a provocat accidentul susţine că el şi soţia sa au fost luaţi la ocazie de bărbatul care acum este reţinut de poliţişti. Acesta se căsătorise de cinci luni cu femeia care şi-a pierdut viaţa.

„Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune Cătălin Şindilă, bărbatul care susține că a transmis pe Facebook accidentul.

Șoferul care a provocat accidentul mortal din Slătioara a fost reținut pentru 24 de ore și se află sub pază la Spitalul Județean din Slatina. Acesta, fiind băut, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină.

În accident a murit o pasageră şi şoferul care conducea celălalt vehicul.

Clipul cu accidentul mortal din Olt.