Ploile torenţiale au produs efecte, atât în Capitală, cât şi în mai multe localităţi din judeţul Ilfov, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din curţi, case şi gospodării, au transmis, joi seară, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. În continuare se intervine în mai multe zone cu motopompe, potrivit news.ro.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, aversele din ultimele ore au produs efecte atât în Capitală, cât şi în judeţul Ilfov.

La nivelul Municipiului Bucureşti au fost primite solicitări punctuale pentru extragerea apei acumulate pe carosabil sau în subsoluri pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, pe bulevardul Aviatorilor, pe bulevardul Metalurgiei, dar şi pe strada Drumul Pustinicului.

”Majoritatea intervenţiilor pentru extragerea apei s-au desfăşurat în localităţi din judeţul Ilfov: Pantelimon (Exemple: str. Ion Creangă, str. George Călinescu, str. Albatrosului, Şoseaua Viilor – străzi sau curţi/case inundate), Cernica (intrarea Tonciului – stradă şi curte inundată), Bragadiru (str. Soldatului – stradă inundată), Otopeni (DN1- apă acumulată pe carosabil), Ştefăneştii de Jos (str. Mesteacănului- strada inundată)”, anunţă ISU.

În continuare, pompierii acţionează cu motopompe în câteva locaţii din judeţul Ilfov pentru extragerea apei din curţi sau case inundate, de exemplu pe strada George Călinescu din Pantelimon.

Joi, până la ora 23.00, se află sub cod galben de ploi Capitala şi 17 judeţe