Ziaristul Rareș Bogdan a anunțat miercuri, pe contul său de Facebook, că soția sa a fost atacată în momentul în care se urca în mașină, după ce își luase copilul de la școală.

Rares BogdanFoto: Captura Realitatea TV

Acesta a povestit că fiul său a fost luat de mama sa de la o școală din zona Iancu Nicolae.

Atacatorul este descris drept un bărbat care purta șapcă pe cap, „mai mic de înălțime dar îndesat, atletic, cu mustață” și care a coborât dintr-o mașină cu numere străine.

„Acesta a încercat să urce în mașina pe ușa din dreapta față și a fost lovit puternic în față de către soția mea care a urlat puternic și a acționat din instinct”, a mai spus Rareș Bogdan.

Iată mai jos postarea realizatorului Realitatea TV:

„Incercare de intimidare? Jaf? Rapire? Nu stiu sa va raspund acum. Vom vedea pe camerele de pe DN1 si Iancu Nicolae daca a fost urmarita sau nu?!

Absolut socant. Se intampla in capitala Romaniei.

Bucuresti, Pipera, str. Iancu Nicolae, ora 15.08, miercuri 27 iunie 2018. Copilul si Sotia mea au fost atacati in momentul in care urcau in masina in urma cu cateva momente. Fiul meu, Mihai a fost luat de Mama lui la 15.00 de la una dintre scolile din zona si masina a fost parcata pe o straduta laterala din zona Iancu Nicolae. Cel care a atacat purta o sapca cu cozoroc pe cap, mai mic de inaltime dar indesat, atletic, cu mustata si a coborat dintr-o masina cu numere de straine, (Spania, Italia, ???) la volanul careia se afla un alt individ. Voi reveni cu amanunte. Acesta a incercat sa urce in masina pe usa din dreapta fata si a fost lovit puternic in fata de catre sotia mea care a urlat puternic si a actionat din instinct. Inca nu apucase sa isi puna centura de siguranta. Mihai s-a speriat ingrozitor si plange de atunci. Florina s-a speriat extrem de rau si a crezut ca vor sa il smulga pe Mihai din masina!

Eu sunt in acest moment la Constanta si plec de urgenta spre Bucuresti”.