​O femeie acuză poliţiştii din Hunedoara că au lăsat-o fără permis după un accident, deşi ea nu a încălcat nicio regulă de circulaţie, transmiteDigi 24.Imaginile de pe camera de bord, pe care femeia spune că o avea în maşină, arată cum şoferul care venea din sens opus pierde la un moment dat controlul volanului şi îi taie, brusc, calea.

Inregistrare camera de bord inainte de accidentFoto: Captura YouTube

În procesul-verbal, agenţii arată însă că vina aparţine femeii, aşa că i-au luat permisul de conducere şi au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, potrivit sursei citate.

”Au zis că după cum se văd mașinile și poziția mașinilor pe bandă sigur sunt cea vinovată și nu au mai stat la discuție. Nu au mai ascultat ceea ce povesteam eu că s-a întâmplat deja”, spune Zolya Eniko, șoferița implicată în accident, acuzând că poliţiştii nici măcar nu au vrut să vadă imaginile.

”Ziceam că am cameră de bord, am filmarea accidentului complet. Au zis că pe ei nu-i interesează. Asta se va recunoaște numai în instanță. Ei nu vizualizează, să mă duc cu filmarea aia numai în instanță”, a adăugat ea.

Celălalt şofer recunoaşte că a scăpat, la un moment dat, maşina de sub control, dar susţine că a apucat să redreseze autovehiculul şi nu se consideră vinovat de producerea accidentului:

”Eu am derapat în curbă şi am evitat o vulpe şi m-am încadrat pe banda mea corect. Ea probabil, din cauza farurilor mele, s-a intimidat şi a trecut pe sensul meu de mers. Am avut impresia că vrea să treacă pe partea dreaptă, pe lângă mine. M-a lovit fix în lateral”.