​Un nou protest este anunțat pentru astăzi, începând cu ora 18.00, în Piața Victoriei. Oamenii sunt chemați în stradă pentru a manifesta împotriva intenției PSD de a modifica legislația penală prin ordonanță de urgență.

OUG 13 revine / protestFoto: Hotnews

​„SOLIDARITATE! Hai în stradă! Aceiași actori, același tupeu de borfaș! Dupa 600.000 de oameni în stradă în 2017 și alte zeci și sute de mii ieșiți anul acesta, dublul infractor dorește să "reînvie" fatidica OUG 13. (Dacă lucrurile se precipita, astăzi sau mâine, suntem pregătiți oricând)

Ce vrea Dragnea acum:

• Impunerea unui prag de 200.000 de euro și scăderea limitelor pedepsei, de la 2 la 7 ani cât este în prezent, la 1 – 5 ani. Codul penal va intra în dezbaterea comisiei speciale condusă de nimeni altul decât obedientul Florin Iordache, fostul artizan al Ordonanței de Urgență 13. Reamintim că Liviu Dragnea a fost condamnat joi 21 iunie, în primă instanță, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu”, scriu cei de la „Corupția ucide”, pe facebook, la descrierea evenimentului.

Proteste sunt anunțate, de asemenea, în mai multe orașe din țară.