UPDATE Decizia instanţei supreme în dosarul în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu este aşteptată în scurt timp

de A.L.     HotNews.ro
Joi, 21 iunie 2018, 6:20 Actualitate | Esenţial


Liviu Dragnea
Foto: Facebook
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) sunt aşteptaţi să pronunţe joi decizia în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, în care DNA a cerut condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi la doi ani şi jumătate pentru instigare la fals intelectual, informează News.ro.

De asemenea, procurorii au cerut anularea suspendării condamnării de doi ani în dosarul Referendumul. Liviu Dragnea şi-a susţinut "cu tărie" nevinovăţia în instanţă, spunând că nu a comis niciuna dintre presupusele fapte pe care "DNA le-a aruncat în rechizitoriu". Până acum, magistraţii instanţei supreme au amânat de două ori pronunţarea sentinţei în cazul preşedintelui PSD.  

Decizia în acest dosar era aşteptată în 29 mai, când ICCJ a amânat pronunţarea pentru 8 iunie, cu o zi înaintea mitingului PSD pentru "apărarea democraţiei şi a statului de drept". În 8 iunie, magistraţii au dispus o nouă amânare, pentru 21 iunie.  

Decizia instanţei supreme nu va fi definitivă, putând fi atacată la completul de 5 judecători.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declara, în 10 iunie, la Antena 3, referitor la amânarea pronunţării deciziei în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, că şi înaintea primei amânări, şi înaintea celei de a doua amânări, avocaţi cu care nu are legătură au depus "nişte concluzii", iar judecătorii nu au avut timp să le studieze. "Eu ştiu că şi înainte de prima amânare, şi înainte de a doua, au fost depuse nişte concluzii din partea unor avocaţi cu care nu am nicio legătură. Pentru că au fost puse cu o zi înainte, judecătorii nu au avut timp să analizeze aceste concluzii care erau noi. Eu asta ştiu", declara Dragnea.  

În 15 mai, când au avut loc pledoariile finale la ICCJ, Liviu Dragnea spunea că şi-a afirmat ”cu tărie” nevinovăţia pentru că nu a comis niciuna dintre faptele ”pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu”. Întrebat ce părere are despre pedeapsa de şapte ani şi jumătate de închisoare solicitată de procurori, Dragnea a spus: ”DNA-ul pentru mine vrea pe viaţă”.  

”Pentru noi cei care suntem târâţi în aceast proces este o experienţă de viaţă pe care nu şi-o doreşte nimeni şi pe care nu o doreşti nici la duşmani. Sunt oameni care au fost acolo în sală şi care au vieţile distruse, au psihicul distrus”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a fost audiat la instanţa supremă în 21 martie, timp de aproximativ două ore şi a susţinut că fostul director executiv al Direcţiei Floarea Alesu, dar nici altcineva, nu l-a informat vreodată că cele două angajate nu ar merge la serviciu şi că ar încasa salariul fără să muncească. El a negat, de asemenea, că ar fi discutat cu Floarea Alesu despre organigrama DGASPC, spunând că organigrama şi rectificările bugetare ale instituţiei aveau proceduri riguroase, iar competenţa era a Consiliului Director.  

Liderul PSD a mai spus că din cei aproape 2.000 de oameni angajaţi în instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Teleorman foarte mulţi erau din cadrul PSD şi de la alte partide politice, iar atunci se întreabă firesc dacă ar fi trebuit să se intereseze de fiecare angajat membru PSD dacă merge la serviciu: "Eu mă întreb firesc - ar fi trebuit să mă interesez de fiecare angajat membru PSD dacă merge la serviciu? Eu nu merg nici acum în fiecare zi la sediul de partid. Nici atunci. Eu ajungeam la sediul de partid cam la două săptămâni. Au fost perioade în care nu ajungea niciunul câte o lună. Când noi aveam Birou Permanent judeţean însemna că veaneau toţi membrii, şoferii, primarii, consilieri judeţeni, multă lume".  

Liviu Dragnea a fost confruntat în instanţă cu fosta directoare a DGASPC Teleorman, Floarea Alesu. Ea a susţinut în faţa magistraţilor că l-a informat pe Liviu Dragnea imediat ce a aflat că cele două angajate care lucrau şi la PSD nu veneau la serviciu, la DGASPC, deşi primeau salariu, că a avut mai multe discuţii cu el despre cele două şi că liderul PSD i-ar fi spus să mai aibă răbdare pentru că situaţia se va rezolva şi să îi pună la muncă pe ceilalţi angajaţi. Liderul PSD a negat toate aceste acuzaţii, susţinând în instanţă că nu a avut nicio discuţie cu fosta directoare a DGASPC.

La finalul procesului, Dragnea a spus că încearcă să înţeleagă de ce a fost trimis în judecată fără nicio probă, ci doar în baza unor "bârfe spuse la un şpriţ" şi a susţinut că a rămas "ţinta DNA": "Aş vrea să închei, domnule preşedinte. Aşa cum am spus de la început, am citit dosarul, rechizitoriile, declaraţiile. Încerc să înţeleg de ce am fost trimis în judecată fără nicio probă, doar pe nişte declaratii, nişte feelinguri, nişte bârfe spuse la un şpriţ. Nu am reuşit să înţeleg. Ce să mai spun, am rămas şi sunt ţinta DNA-ului".  

Procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, a fost reluat de la zero de către ICCJ în 3 octombrie 2017, când la instanţă a fost prezent şi liderul PSD. La sosirea la ICCJ, Dragnea a fost aşteptat de un grup de contestatari care au agitat cătuşe şi au strigat "La puşcărie!", iar la plecare a fost aşteptat de mai multe persoane aduse de către Codrin Ştefănescu. 

În acest dosar, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, fiind acuzat alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al PSD Teleorman, a determinat-o pe Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii. "În realitate, cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă", susţine DNA.  

Fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, este acuzată de abuz în serviciu, alături de foşti şefii din Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Bombonica Prodana a fost pusă sub acuzare pentru că, în perioadele 3 martie - 1 august 2008 şi 3 iulie 2009 - 1 august 2010, nu a sancţionat două subordonate încadrate în funcţia de referent la instituţiile pe care le conducea, deşi ştia că nu s-au prezentat la serviciu şi nu au respectat prevederile contractului individual de muncă şi fişa postului.  

La cererea Bombonicăi Prodana, care a invocat o excepţie de neconstituţionalitate, instanţa supremă a sesizat Curtea Constituţională în privinţa definiţiei abuzului în serviciu. CCR a decis că impunerea unui prag valoric în ceea ce priveşte abuzul în serviciu este de competenţa Parlamentului, precizând că reglementarea valorii pagubei şi gravitatea vătămării rezultate din comiterea faptei de abuz în serviciu este necesară pentru delimitarea răspunderii penale de celelalte forme de răspundere juridică. Ministerul Justiţiei a anunţat că, urmare a deciziei CCR, infracţiunea de abuz în serviciu urmează să fie redefinită, inclusiv prin instituirea unui prag valoric.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.
15663 vizualizari

 • +37 (39 voturi)    
  Dragnea ia condamnare cu executare! (Joi, 21 iunie 2018, 6:35)

  simplex1 [utilizator]

  Dragnea ia condamnare cu executare și îl bagă în celula cu Dan Sova.
  • +27 (27 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 21 iunie 2018, 7:58)

   qwerasdf [anonim] i-a raspuns lui simplex1

   • +13 (15 voturi)    
    sa te auda si bata-l toaca (Joi, 21 iunie 2018, 10:00)

    GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

    Sanatate multa in puscarie, bietul om, a furat si el nitel
    Poate il iarta sa ii da cu suspendare...
   • +13 (13 voturi)    
    Cel mai rau pentru Dragnea: (Joi, 21 iunie 2018, 10:06)

    cartofil [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

    Condamnare cu suspendare. Mai ales ca in complet sunt doi indivizi care-i scapa de puscarie pe politicieni desi dovezile, pentru orice om normal la cap, sunt de netagaduit.
    • +12 (12 voturi)    
     ...stai putin... (Joi, 21 iunie 2018, 11:38)

     mitocanu [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

     ...a doua condamnare cu suspendare?...doua condamnari cu suspendare = condamnare cu executare prin cumularea pedepselor....
     • +3 (3 voturi)    
      Nu-i adevarat. Citeste pe G4 (Joi, 21 iunie 2018, 16:00)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui mitocanu

      Faptele pentru a doua condamnare s-au petrecut inainte de faptele pentru prima condamnare, deci nu se insumeaza in felul in care crezi. Deci cel mai rau, condamnare cu suspendare. dar azi i-am vazut mutra la televizor, la Tribunal si mi-am dat seama ca a arnjat cu judecatorii. Era relaxat si vesel. Deci achitare sau amanare.
  • +27 (27 voturi)    
   Go Go Go (Joi, 21 iunie 2018, 8:06)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

   Draqnea La Bulau!
  • +14 (16 voturi)    
   pana sa (Joi, 21 iunie 2018, 9:06)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

   ia dragnea cu condamnare, mai amana o data judecatorii luarea deciziei, intra in vacanta pana in septembrie.
   Timp berechet sa faca ce vrea dragnea cu legile justitiei, fie prin Parlament fie prin O.U.G.
   Si scapa.
   Si asa, in cazul ca totusi judecatorii isi vor gasi acele parti de organe care in spaniola se numesc cojones, va fi o condamnare in prima instanta, recursul desfasurandu-se la Sfantul Asteapta. Din nou, timp berechet pentru transformarea faradelegilor in legi.
  • +12 (12 voturi)    
   ...în România justișia e chioară... (Joi, 21 iunie 2018, 9:47)

   baligosul [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

   Aș vrea și eu ca Dragnea să fie cazat în aceeiași celulă cu miruitul fost senator, să formeze acolo o celulă PSD-istă, de bază, dar e doar o speranță, judecătorii, judecătoarele de la noi sunt...
 • +7 (21 voturi)    
  Vise tataaa (Joi, 21 iunie 2018, 6:36)

  Pac-pac [utilizator]

  Din pacate nu se va intampla nimic. Avem un destin (tragic) ca tara si trebuie sa ne ducem crucea. Sa ne uitam cu sinceritate in interiorul nostru si sa intelegem ca nu putem deocamdata sa scapam de nemernici precum Dragnea.
  • +24 (24 voturi)    
   Putem sa nu visam! (Joi, 21 iunie 2018, 8:28)

   ABBV [utilizator] i-a raspuns lui Pac-pac

   putem iesi in strada si face cunoscut justitiei ca este independenta , si nu vom lasa o gasca de hoti sa o macelaresca! Daca ne dorim ceva trebuie sa facem nu sa asteptam sa pice pe noi din cer! Aia era mentalitate comunista sa vina altul sa faca. Deci miscare!!! miscare!!!
   • +15 (15 voturi)    
    Asa e, bravo! In strada sa ne aparam (Joi, 21 iunie 2018, 9:49)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

    libertatea si sa transformam visele noastre in cosmaruri pentru unii...mustaciosi si cu dintii subrezi...!
 • +26 (28 voturi)    
  urare (Joi, 21 iunie 2018, 7:04)

  madafaca [utilizator]

  Iti dorim un sincer si calduros "La multi ani"...dupa gratii.
 • +16 (18 voturi)    
  nu mai pupam (Joi, 21 iunie 2018, 7:56)

  Francisc 1 [utilizator]

  sef de clan condamnat in romania vreo 20-30 de ani de acum incolo , le-am dat tara inapoi , acum fac ce vor cu ea!
 • +25 (25 voturi)    
  După aflarea sentinței, naparca se va (Joi, 21 iunie 2018, 8:01)

  scaraotchi [utilizator]

  zbatesi va încerca să muște pe toata lumea precum Regina-Mama din Alien 1; 2 si 3 . Trebuie musai țintuita de caldram, utilizând in acest sens ustensile specifice: furci, greble si de ce nu “priviri taioase”…
  Trebuie să avem răbdare să-si ispraveasca veninul, scuipandu-l la întâmplare in directia lui Ciordache, Codrin ori Trădiceanu iar după aceea doar trebuie sa-i varam o batistă in gura si sa-i smulgem dintii.
  Am spus dintii? Am gresit…
 • +15 (15 voturi)    
  o a treia amanare in the making... (Joi, 21 iunie 2018, 8:07)

  demaGOGU [utilizator]

  ...sunt negocieri dure in spatele cortinei, Nero a transmis ieri ca e gata sa dea foc la tara ptr a-si atinge obiectivele politice (statul sunt eu, guvernul meu, samd)
  • +13 (13 voturi)    
   Palatul din Alexandria va Deveni (Joi, 21 iunie 2018, 8:47)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Casa pentru Copii Abandonati incepand cu 22.06.2018
   • +9 (9 voturi)    
    De ce abandonati? Nu o vor avea (Joi, 21 iunie 2018, 9:14)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    pe Irinuca...?
 • +22 (22 voturi)    
  Daca nu e condamnat s-a terminat (Joi, 21 iunie 2018, 8:08)

  seby19 [utilizator]

  Dragnea nu va lasa piatra peste piatra in Romania, va distruge totul ca in anii "50.
  • +18 (18 voturi)    
   Daca-l lasam! (Joi, 21 iunie 2018, 8:53)

   Sani [utilizator] i-a raspuns lui seby19

   Nu uita ca protestele sunt foarte importante.

   Gandeste-te cum ar fi fost fara proteste?

   Incep sa fie nesiguri, bulversati, sclavilor incepe sa le fie teama ca poate se schimba roata,...

   Deci, variante:
   1. Daca Dragnea este condamnat:
   In Strada!
   2. Daca Dragnea nu este condamnat:
   In Strada!
   • +14 (14 voturi)    
    pentru Sani (Joi, 21 iunie 2018, 9:52)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Sani

    La numarul 1 completez:
    In strada cu sampanie !
 • +13 (15 voturi)    
  am un sentiment neplacut (Joi, 21 iunie 2018, 8:15)

  gica pantalon [utilizator]

  ca il achita...
 • +14 (14 voturi)    
  Unde sunt doua, mai merge una! (Joi, 21 iunie 2018, 8:18)

  Martinezu [utilizator]

  E cam periculos zilele astea sa il achite. Mai dau o amanare doua si achitarea-i gata!
 • +15 (17 voturi)    
  Tratament pentru Dracnea si toti ceilalti acoliti (Joi, 21 iunie 2018, 8:27)

  cearly [utilizator]

  Zeama de Kalasnjikov.....
  • +8 (8 voturi)    
   E un ceai pentru ei (Joi, 21 iunie 2018, 8:55)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui cearly

   Poate o salba Javelin
 • +10 (10 voturi)    
  Soros si altii (Joi, 21 iunie 2018, 8:38)

  ruskimushki [utilizator]

  Liderul PSD, Liviu Dragnea, declara, în 10 iunie, la Antena 3. (n.n: +rtveaua)

  Celelalte canale sunt sorosiste.
 • +8 (8 voturi)    
  21 Iunie 2018 - noua zi națională a României (Joi, 21 iunie 2018, 8:39)

  Traian2015 [utilizator]

  Azi se face tot, azi se face istorie, azi se clarifică niște lucruri.
  • +1 (1 vot)    
   Azi se mai da o amanare (Joi, 21 iunie 2018, 14:47)

   madriano [utilizator] i-a raspuns lui Traian2015

   Merg si magistratii linistiti in concediu, la toamna ies la pensie...
 • +9 (9 voturi)    
  Justițiabili de la ICCJ, (Joi, 21 iunie 2018, 8:57)

  Rescator [utilizator]

  Scapați-ne de Dictatorul repetent Liv Jong Unu!
 • +8 (10 voturi)    
  he-he (Joi, 21 iunie 2018, 9:02)

  Mircea1978 [utilizator]

  In adincul sufletului meu imi doresc sa il condamne macar si o zi cu executare ca sa scapam de el pe vecie.
  Insa, realist privind lucrurile, nu o sa se intimple o astfel de minune.
  Ori il scapa ori se amina si porma il scapa.
  • +8 (8 voturi)    
   ''he-he'' va fi reactia pavianului la (Joi, 21 iunie 2018, 9:43)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Mircea1978

   aflarea verdictului...Va fi abandonat de toti si de toate, ca si cum nici nu ar fi existat...
 • +8 (10 voturi)    
  sincer... (Joi, 21 iunie 2018, 9:03)

  liviu_ [utilizator]

  ma indoiesc a o sa se intample ceva
  au amenintat judecatorii
  bat protestatarii pasnici
  suntem in dictatura

  daca, printr-o minune, il condamna... rezolva la apel ca pana atunci schimba toate codurile penale!

  eu inca astept reactia strainilor... chiar o sa permita si romaniei sa faca ce vor din legile lor?! in stilul asta nu prinde UE 2030 (noi plecam mult mai repede)
  • +14 (14 voturi)    
   Asteptam de o viata (Joi, 21 iunie 2018, 9:16)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   In anii 50 asteptam americnii. Acum asteptam UE sa ne rezolve problemele. POpor de mamaligari care nu au istorie si in curând nu vor mai avea nici țară, pentru ca o grupare de ticalosi au grija sa o distruga. Când oare ne vom destepta?
   • +3 (3 voturi)    
    nu astept reactia lor ca o forma de ajutor... (Joi, 21 iunie 2018, 10:51)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    dimpotriva. UE prin sanctiuni si interdictii se protejeaza pe ei, nu pe noi... SUA la fel! si e normal sa fie asa

    doar NOI puterm rezolva problema asta... dar , din pacate, nu cred ca mai putem face ceva...
    manipularea functioneaza si, sa nu ne mintim, o mare parte din popor este exact ca dracnea si ai lui!
   • +5 (5 voturi)    
    PS: (Joi, 21 iunie 2018, 10:52)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    am fost la proteste... chiar ieri am fost...
    chiar nu cred ca DOAR protestele pasnici pot schimba ceva, DAR este DATORIA mea sa incerc!
 • +8 (10 voturi)    
  fara iluzi... (Joi, 21 iunie 2018, 9:06)

  rochiri [utilizator]

  ...o sa fie o achitare...! Justita a murit!
  • +2 (4 voturi)    
   "iluzii" (Joi, 21 iunie 2018, 10:57)

   Tommy Bahama [utilizator] i-a raspuns lui rochiri

   cu doi de "i".
   • +3 (3 voturi)    
    corect.. (Joi, 21 iunie 2018, 11:37)

    rochiri [utilizator] i-a raspuns lui Tommy Bahama

    mersi frumos ! mai scriu de 2 ori asa si ma pune PSD-ul prim-ministru in locul lui Dancila.
    • +2 (2 voturi)    
     Ai umor. (Joi, 21 iunie 2018, 13:49)

     Tommy Bahama [utilizator] i-a raspuns lui rochiri

     N-am mai intalnit pana acum pe cineva pe aici sa accepte cu umor corectiile.
 • +14 (14 voturi)    
  mda (Joi, 21 iunie 2018, 9:06)

  SoulSearcher [utilizator]

  mai are curaj vreun judecator sa-l condamne pe "imparatul" tarii ?

  care a dovedit ca poate schimba legi fara probleme...

  care a dovedit ca are supusi care ii respecta cuvantul intocmai

  care a dovedit ca poate mobiliza membrii de partid fomisti sa faca miting impotriva propriului guvern

  care a dovedit ca poate da propriile guverne jos prin motiuni de cenzura...

  sincer acum ?
 • +6 (6 voturi)    
  hai ca la sova (Joi, 21 iunie 2018, 9:28)

  toxx [utilizator]

  macar 3 ani cu executare sa-i dea, sa fie un semnal puternic si in tara si in afara tarii ce jigodie e asta. Chiar daca iese, pentru ca se fac 8 luni la an calendaristic. Macar sa stim cum stam, dictatura sau nu.
  • 0 (0 voturi)    
   ha (Miercuri, 27 iunie 2018, 9:38)

   toxx [utilizator] i-a raspuns lui toxx

   am fost pe aproape, daca avea cota la pariuri... :))
 • +6 (6 voturi)    
  ...am dubii... (Joi, 21 iunie 2018, 9:43)

  baligosul [utilizator]

  Mai există în România justiție? Avem un Minister al ,,Justiției" unde parte dintre angajați au drepturi speciale de salarizare, de pensionare, de concediu de odihnă, etc. și care mimează că iubesc și respectă dreptatea, și mimează că lucrează, adică sugerează că merită să aibă drepturile salariale speciale...La fel ca toți bugetarii din România...
 • +8 (8 voturi)    
  Dreptate ! (Joi, 21 iunie 2018, 9:48)

  adrian88000 [utilizator]

  " Ochi plansi vor sa te vada ".
  Puscarie si confiscarea averii ! Viloiul din Teleorman sa fie transformat in scola cu program continuu pentru copiii orfani.Casa , masa, si toate celelalte platite din averea lui Dragnea.
 • +1 (5 voturi)    
  !? (Joi, 21 iunie 2018, 9:53)

  jaoju [utilizator]

  de ce e instanta suprema daca poate fi atacata ?
  oricum decizia va fi din nou amanata... sine die
 • +4 (4 voturi)    
  Nu mai visați (Joi, 21 iunie 2018, 9:56)

  batmanss [utilizator]

  Nimeni in țara asta nu are curaj sa-i facă ceva lui Dragnea ! Nimeni ! I-a speriat pe toți ! Orbán si opoziția sunt lăsați sa latre , sunt câini câini inofensivi .
  Sper sa ma înșel , sa dea Dumnezeu ! Dar nu-mi fac iluzii ...
  • +3 (3 voturi)    
   mda (Joi, 21 iunie 2018, 11:33)

   SoulSearcher [utilizator] i-a raspuns lui batmanss

   nu te inseli...

   nimeni nu mai are curaj sa-i faca ceva lui dragnea in romania..

   a avut el grija sa-si arate muschii si coltii pana acum..

   nici macar in propriul partid nu are adversar...

   a incercat ponta sa-l dea jos atunci cu grindeanu, au incercat iar cu tudose la pachet.. nimic si nimeni.. toti stau in front, ca dragnea ii are cu dosare si cu bani de la buget.. pe toti cei din tara care il slugaresc.
 • +3 (3 voturi)    
  3.exe sa fie! (Joi, 21 iunie 2018, 10:35)

  Alovi [utilizator]

  Nu stiu de ce presimt totusi ca dupa ziua de azi vor aparea si glume cu pistoale, geanini si iepuri, gen:

  Dragnea liber dupa ce si-a folosit Pistolul din dotare
  sau
  Dragnea a omorat democratia din Romania cu un pistol geanin de tip epure.
 • +4 (4 voturi)    
  Daca mai exista justitie libera in tara asta, (Joi, 21 iunie 2018, 10:51)

  KTerinca [utilizator]

  Dragnea ar trebui condamnat cu executare.
  Altfel, ajungem sa fim intr-o tara in care sa ne fie scarba ca traim.
 • +5 (5 voturi)    
  Doamne Ajuta Romania (Joi, 21 iunie 2018, 10:56)

  Bogdan_100 [utilizator]

  sa scape de un infractor nociv viitorului tarii!
 • +1 (3 voturi)    
  e achitat (Joi, 21 iunie 2018, 11:20)

  revo [utilizator]

  dupa demonstratiile de forta de ieri, din strada, cu amenintarea lui Sora si arestarea reporterului neamt, nu poate urma decat achitarea lui Dragnea - este un avertisment "foarte serios", cum ii place Sultanului sa zica, pentru judecatori - nu am limite, am toate fortele in mana, POT SA VA OMOR ORICAND, IN STRADA, IN VAZUL LUMII, si nimic si nimeni nu ma poate opri.

  S-a terminat, s-a terminat! Daca nu astazi, peste 2 saptamani; nu mai conteaza, s-a terminat!!
 • +4 (4 voturi)    
  O sa o amane iar si iar (Joi, 21 iunie 2018, 11:23)

  skanda7 [utilizator]

  Decizia nu poate fi decat cu executare dar daca intra in vigoare noul cod penal fapta nu va mai exista si va scapa. Cam asta asteapta completul de judecata.
 • -9 (9 voturi)    
  pt cei ce doresc condamnari (Joi, 21 iunie 2018, 11:28)

  danete [utilizator]

  cu inchisoare, ani grei, pt niste vorbe aruncate de cineva, fara probe, va doresc doar sa fiti victima unui astfel de denunt. atat, sa treceti prin frica detentiei. eventual o zi de arest. dupa aia mai vorbim. nu va doresc condamnare la inchisoare pe nedrept.
  • +2 (2 voturi)    
   Hopa (Joi, 21 iunie 2018, 12:00)

   Mircea1978 [utilizator] i-a raspuns lui danete

   demonstreaza ca e pe nedrept!
   • -4 (4 voturi)    
    pe nedrept (Joi, 21 iunie 2018, 12:28)

    danete [utilizator] i-a raspuns lui Mircea1978

    este orice condamnare fara probe. doar pe declaratii. asa e intr-un stat de drept. daca vrem altceva, putem ajunga sa bagam oameni la inchisoare doar pe ce zice unu si altul, fara sa sustina cu probe. si aici , crede-ma, nu e vb. de dragnea. cat ar fi dragnea raul suprem in romania, nu-l putem condamna fara probe.
    deci, nu trebuie sa-ti demonstrezi nevinovatia, cel ce te acuza trebuie sa-ti demonstreze vinovatia. ok?
    • +4 (4 voturi)    
     Iti inteleg sofismul dar... (Joi, 21 iunie 2018, 12:39)

     Hydra [utilizator] i-a raspuns lui danete

     ...cat timp tanti Bombonica a recunoscut tot, a fiind parte a acestei "situatii" create de Livache...cum poti sustine ca acest individ e nevinovat? Sunt curios pe ce te bazezi? Pe faptul ca e un om de cuvant cumva? Nu de alta dar sunt multe spuse de el, ce s-au dovedit a fi false.
     • -4 (4 voturi)    
      repet (Joi, 21 iunie 2018, 13:18)

      danete [utilizator] i-a raspuns lui Hydra

      nu e niciun sofism. justitia se face pe probe. eu nu sustin ca este nevinovat. nici inculpatul nu trebuie sa dovedeasca ca e nevinovat. acuzarea trebuie sa vina cu probe. daca sunt probe, sa-l condamne, n-am nicio simpatie..., din contra. aici nu e politica, n-am votat niciodata psd.
      • +5 (5 voturi)    
       SI eu iti repet (Joi, 21 iunie 2018, 13:37)

       Hydra [utilizator] i-a raspuns lui danete

       Unul dintre participantii la aceasta infractiune isi recunoste vina. Recunoaste ca a fost angajata de inculpat ( atunci aflat in calitatea de sotul al acestia ) in mod ilegal. Deci, tovarasul inculpat...este sau nevinovat sau nu?
       PS : De acord, fara politica. Pe acelasi criteriu doresc ca orice vinovat de acte de coruptie, din orice partid provine sa fie pedepsiv conform legilor in vigoare.
      • +8 (8 voturi)    
       sa ne lamurim (Joi, 21 iunie 2018, 13:50)

       AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui danete

       Nu sunteti parte din dosar, nu ati studiat dosarul, n-ati votat niciodata cu PSD-ul dar sustineti ca in acel dosar nu exista probe.
       Aveti probe ca nu exista probe? sau doar il credeti pe cuvant pe Dragnea?
    • +3 (3 voturi)    
     Declaratiile (Joi, 21 iunie 2018, 15:56)

     Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui danete

     martorilor sunt probe in dosarul juridic. Mai puneti si voi, analfabetii functionali psdisti, mana pe o carte (nu e nevoie sa o cititi doar puneti mana pe ea - o energie pozitiva va va linisti neuronul si nu veti mai posta ineptii)
 • +7 (7 voturi)    
  asteptate ... (Joi, 21 iunie 2018, 12:14)

  sareta [utilizator]

  Sa fim seriosi ,asta-i dosar "praf in ochi" ,asteptate sunt dosarele neincepute ,ascunse prin sertare ,despre imbogatirea prea "cinstita"( cu incalcarea legilor si Constitutiei) din salariul bugetarului Dragnea !Si uite asa o sa tot asteptam .....
 • +5 (5 voturi)    
  dreptatea tine cu cel bogat! (Joi, 21 iunie 2018, 12:20)

  MirceaIo [utilizator]

  Aproape sigur judecatorii au ordine. Sa fim seriosi ce pierde daca amana sau daca il achita. E mai grav daca il condamna! Astia au bani si sunt razbunatori. Dreptatea e intotdeauna de partea celui bogat!
 • +2 (2 voturi)    
  asa (Joi, 21 iunie 2018, 14:21)

  costelm [utilizator]

  mai face don livache vreo doua mitinguri si se mai amana vreo 10 ani
 • +1 (1 vot)    
  La Brutarie (Joi, 21 iunie 2018, 18:28)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Jigodie... O rusine a Romaniei si a Parlamentului - Multiplu hot si mafiot ordinar.
 • +1 (1 vot)    
  PSD (Joi, 21 iunie 2018, 18:32)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Partid de hoti condus de un multiplu penal care vrea sa distruga statul de drept. DRAGNEA LA PUSCARIE, TREBUIE sa scapam de acest TICALOS LEPROS.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version