​Un bărbat a intrat luni într-o bancă din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţare, a furat aroximativ 20.000 de lei, relatează Mediafax. Poliţia îl caută.

Masina de politieFoto: Facebook / Politia Romana

Potrivit Poliţiei Cluj, o persoană care avea faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară din municipiul Cluj-Napoca şi, sub ameninţare, a sustras o sumă de bani, după care a fugit. Nicio persoană nu a fost rănită.

După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au stabilit că bărbatul a avut un cuțit. ”Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului. Ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului”, arată Poliţia Cluj.

Semnalmentele bărbatului sunt: circa 1,80 - 1,85 metri, vârstă aproximativă 25-30 de ani, constituţie atletică, păr uşor grizonat, tuns scurt, ten uşor măsliniu. Autorul purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi.

Banca Transilvania a anunţat că banii sustraşi în urma jafului sunt asiguraţi. Potrivit unui comunicat al Băncii Transilvania, se acordă ȋntregul suport autorităților care se ocupă de procedurile de investigare.