Patru oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi trei au fost răniţi, sâmbătă, după ce şoferul unei maşini a intrat pe contrasens cu maşina, pe Autostrada A1 între Deva şi Simeria, traficul rutier fiind oprit temporar, transmite news.ro.

Accident A1Foto: News.ro

UPDATE 10.58 Conform primelor date, vina pentru producerea accidentului ar aparţine unui şofer în vârstă de 70 de ani, din Petroşani. Traficul a fost reluat.

Bilanţul iniţial era de trei morţi şi patru răniţi, însă unul dintre răniţi, cu traumatisme severe, a decedat ulterior.

Accident A 1

Accident A 1

Foto: News.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 6.45, sâmbătă dimineaţă.

”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş - Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, transmite IPJ Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, dintre cele patru persoane rănite, una a suferit traumatisme severe iar alte trei sunt rănite mai uşor şi conştiente. Ulterior, persoana rănită grav a decedat.