Un bărbat care a stat 9 ani în închisoare, căutat după ce a violat o taximetristă în Hunedoara

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 11 iunie 2018, 9:46 Actualitate | Esenţial


Masina de politie
Foto: Facebook / Politia Romana
Un bărbat care a stat 9 ani în închisoare pentru două violuri, căutat după ce la sfârşitul acestei săptămâni a violat o taximetristă, pe un câmp din municipiul Hunedoara, transmite Mediafax.

Potrivit Poliţiei Hunedoara, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara.

Ajunși la destinație, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localității, unde, sub amenințare, a violat-o.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate şi au reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de aducere, iar polițiștii îl caută.

Potrivit Poliţiei, bărbatul se numeşte Bătălan Petru.

În iunie 2013, Bătălan Petru a fost reţinut la Satu Mare după ce, atunci proaspăt eliberat din puşcărie, unde a stat patru ani pentru viol, a violat o bătrână de 71 de ani. După al doilea viol, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.



















2903 vizualizari

  • +12 (14 voturi)    
    tudorele... esti mandru? (Luni, 11 iunie 2018, 10:00)

    qwerasdf [utilizator]

    ...
    • +8 (10 voturi)    
      ! (Luni, 11 iunie 2018, 11:05)

      tudorr [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

      Il doare la basca, ia undeva la +15000 de euro pe luna, si-a arenjat familia cu pile, viata de huzur cand faci atata banet si tu chemi in piata la protest oameni care castiga 1000 de euro pe AN!
  • +6 (10 voturi)    
    Este un eveniment inert. (Luni, 11 iunie 2018, 10:02)

    Marionette [utilizator]

    Dpdv statistic 60+20% din populatie a girat+votat PSD. Asadar este o probabilitate de 80% ca taximetrista sa fi sustinut PSD. Domnul Tudorel Toader eliberand parnaiasii violatori i-a dat doamnei votante/nevotante ce a votat/decis ea sa-i dea.
    Parca scandau niste dubiosi la mitingul PSD "Sa nu ne mai bage la inchisoare!"
    • +7 (7 voturi)    
      nu ai uitat ceva? (Luni, 11 iunie 2018, 12:04)

      iliterat_b3-a5-8c-30-58-1f [utilizator] i-a raspuns lui Marionette

      "Asadar este o probabilitate de 80% ca taximetrista sa fi sustinut PSD" - ma tem ca hotii, violatorii si ucigasii eliberati de Tudorel toader nu te intreba ce optinuni politice ai, inainte de a trece la actiune!!!

      "i-a dat doamnei votante/nevotante ce a votat/decis ea sa-i dea. "

      Chiar daca taximetrista ar fi fost votanta Ilici, nu poti sa zici "bine i-a facut!".

      Pentru simplul motiv ca alegatorii lui Daddy aplica foarte consecvent principiul NOI NU GANDIM!, atunci cand devin victime ale talharilor, violatorilor, batausilor eliberati ei nu-l vor blama pe Toader sau pedesereul, ci pe Johannis, DNA-ul , patronii fascisti si in general Statul Paralel, pentu ca de acolo vin toate relele!!!
    • +5 (7 voturi)    
      Mmm (Luni, 11 iunie 2018, 12:09)

      MinDepous [utilizator] i-a raspuns lui Marionette

      1. Nu-i statistic, e artimetic doar.
      2. Neexprimarea votului nu este o actiune de sustinere.
      3. Indiferent ce si cum, a justifica un viol cu optiunea politica (sau lipsa ei) este dincolo de o limita pe care NU trebuie sa o trecem nici unul dintre noi.

      Nu, nu spun ca ai justificat un viol - insa pentru altii, cam aia s-ar putea deduce rapid.
      Hai sa nu amestecam subiectele. Da, din cauza optiunii politice (sau a lipsei ei) posibil si a victimei am ajuns sa avem conducatorii pe care ii avem, insa de-aici la ce s-a intamplat... e cale lunga.

      In alta ordine de idei - hai sa facem un compendiu cu toate cazurile astea si sa il trimitem lui Slugarel, eventual cu recomandarea de-a acorda si victimelor bani pentru traumele induse de recidivisti. Sau, mai bine, sa-si dea Slugarel demisia rapid, ca-i o pata puturoasa pe tot ce reprezinta - ministru, decan, profesor, barbat, ce doriti!
  • +11 (13 voturi)    
    Multumim Partidului ! (Luni, 11 iunie 2018, 10:24)

    Thriller [utilizator]

    Multumim Partidului ! Ca sa isi scoata "scriitorii" de la racoare au dat drumul din puscarii la mii de violatori, banditi si spargatori care se intorc la meseria de baza. Cine sufera ? Ca intotdeauna, populatia.
  • +11 (13 voturi)    
    infractor (Luni, 11 iunie 2018, 10:46)

    liviu_ [utilizator]

    d-asta bagat abuziv la puscarie nu? si eliberat de preabunul slugarel!
  • +9 (9 voturi)    
    sa traiasca judecatoru' (Luni, 11 iunie 2018, 11:27)

    all23 [utilizator]

    Sa traiasca judecatoru care ia dat doar 5 ani pentru recidiva! Nu putea sa ii dea 15 fiindca asta e pedeapsa daca te atingi de "magistrati" . Adica numai daca viola pe cineva dintr-o familie " buna" de magistrati.
    Rusine Judecatorului! al carui nume ar trebui pus de fiecare data cand acest om recidiveaza ....


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version