Ministrul Apărării, Mihai Fifor, anunţă că va merge la mitingul PSD din Piaţa Victoriei pentru că "România trebuie să fie cu adevărat o ţară democratică, în care libertăţile şi drepturile cetăţeanului să nu mai fie încălcate”.

Mihai FiforFoto: Agerpres

"Merg la protest, alături de zeci de mii de oameni, pentru că eu cred cu toată tăria că România trebuie să fie cu adevărat o ţară democratică, o ţară în care libertăţile şi drepturile cetăţeanului să nu mai fie încălcate în cel mai abuziv mod posibil. Cred cu tărie că în România trebuie respectate şi aplicate Constituţia şi legile ţării şi nu protocoale secrete şi ilegale încheiate între instituţii ale statului, de oameni care au aservit aceste instituţii unor interese străine de orice idee de stat de drept”, susține Fifor, într-o postare pe Facebook.

Fifor deține și funcția de președinte al Consiliului Național al PSD.

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, care se va desfăşura sub sloganul ”Vrem prosperitate, NU Securitate!”, iar filialele partidului au primit instrucţiuni ca participanţii - care sunt aduşi din toată ţara - să vină îmbrăcaţi în bluze albe sau în costume populare, să aibă steguleţe tricolore, să poarte în piept un autocolant cu logo-ul partidului şi să aibă la ei lanterne mici sau telefoane mobile cu blitz. De asemenea, fiecare dintre ei trebuie să aibă printat imnul.