Mitingul PSD blochează centrul Bucureștiului. Restricțiile de trafic anunțate de Brigada Rutieră pentru evenimentele de sâmbătă din Capitală

de Redactia     HotNews.ro
Vineri, 8 iunie 2018, 16:17 Actualitate | Esenţial


Restricii miting PSD
Foto: Brigada Rutiera Bucuresti
​Mitingul PSD de sâmbătă blochează Bucureștiul de la Casa Presei până în Piața Romană, Brigada Rutieră anunțând restricții de trafic începând cu o ora 14.00. Nu sunt însă singurele, accesul auto fiind restricționat și în alte zone din cauza altori manifestări autorizate de Primăria Capitalei. 

Restrictiile de trafic anunțate de Brigada Rutieră pentru sâmbătă, 9 iunie, cu ocazia mitingului PSD: 

Începând cu ora 14.00, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor); 

- se va restricţiona traficul şi pe Str. Paris de la Piața Quito și până la Piața Victoriei;

- pe  Str. Arh. Ion Mincu cu excepția riveranilor;

- breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei;

- breteaua care leagă Șos. Nicolae Titulescu de Piața Victoriei;

- Bd. Lascăr Catargiu între Piața Romană și Piața Victoriei, precum și străzile care acced în acestea;

- Cal. Victoriei între Piața Victoriei și Bd. Dacia, precum și străzile care acced în acestea;

- Bd. Aviatorilor între Piața Charles de Gaulle și Piața Victoriei;

Totodată, nu se va permite accesul în Piața Victoriei dinspre Bd. Ion Mihalache, Șos. Nicolae Titulescu, Str. Buzești.

Rute alternative:

-Cal. Dorobanți – Șos. Ștefan cel Mare – Cal. Moșilor – Piața Universității;

-Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Piața Montreal – Șos. București-Ploiești. 

Brigada Rutieră anunță și alte restricții de trafic cu ocazia altor evenimente autorizate în București. 

Eveniment: RACE FOR THE CURE ROMÂNIA pe traseul Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle – Aleea Cariatidelor  – Bd.Constantin Prezan (restricționare banda I de circulație) – Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff (restricționare banda I de circulației între Arcul de Triumf și Piața Presei Libere) – intrare în parc pe Aleea din Rondul de la Piața Presei Libere – spre coloana Monument – aleile parcului, pe lângă Lacul Regelui Mihai I, trecând prin Insula Trandafirilor, pe lângă Teatrul de Vară – Roaba de Cultură, ieșind pe breteaua și trotuarul adiacente parcului, pe Bd. Aviatorilor (fără restricționare trafic rutier) – finish în zona Fântânii Modura.

Restrictii auto între orele 07.00-15.00: pe breteaua adiacentă Parcului Regele Mihai I, perimetrul cuprins între Piața Beijing (intrare Pescăruși) și Piața Charles de Gaulle, iar între orele 06.00 – 21.00, se va închide breteaua din fața statuii Charles de Gaulle de la intrarea în Parcul Regele Mihai I. 

Rute alternative: Arcul de Triumf – Bd. Mareșal Alexandru Averescu – Bd.Ion Mihalache – Str. Buzești;
Bd. Ion Mihalache – Bd. Banul Manta – Șos. Nicolae Titulescu – Piața Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Șos. Ștefan cel Mare

Eveniment: MARȘUL DIVERSITĂȚII pe traseul Piața Victoriei-Calea Victoriei-Bd. Regina Elisabeta - Piața Universității. 

Restricții auto între orelele 17:45-19.30 pe traseul Piața Victoriei-Calea Victoriei-Bd. Regina Elisabeta - Piața Universității.

Rute alternative: -Str. Buzești –Str. Berzei – Splaiul Independenței; Eveniment: MARȘUL NORMALITĂȚII între orele 13.30 – 15.30, pe traseul: -Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bd. I.C. Brătianu deasupra pasajului – str. Halelor – Splaiul Independenței – Piciorul Pantei (de la Dealul Patriarhiei). 

Deplasarea participanţilor se va face pe banda I și II de circulaţie.
 
Rute alternative: -Piața Victoriei – Calea Victoriei – Piața Națiunile Unite; -Piața Victoriei – Str. Buzești – Str. Berzei – Splaiul Independenței; -Piața Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Șos. Ștefan cel Mare.

2831 vizualizari

 • +5 (5 voturi)    
  Primarito... (Vineri, 8 iunie 2018, 16:33)

  morometu [utilizator]

  Asigura-mi dreptul la libera circulatie! Este un drept constitutional pe care mi-l incalci. Dupa ce ca au mai ramas cateva strazi care traverseaza Bucurestiul dintr-o parte in cealalta, le inchizi si pe acelea??? Unde sunt drumurile pentru care platesc, an de an, impozite si taxe? Vreau sa ma misc liber in orasul acesta! De ce imi incalcati drepturile? Ai intrebat, ai consultat bucurestenii care platesc impozite si taxe in acest oras, daca sunt de acord cu paralizarea orasului, de acest miting? Cand se iau astfel de decizii, cetatenii trebuie consultati! Am inteles ca veti striga ""vrem o tara ca afara"" Voi care ingnorati si sfidati cetatenii cu fiecare ocazie???
 • +2 (2 voturi)    
  man (Vineri, 8 iunie 2018, 18:33)

  nikita11 [utilizator]

  morometule. Nimic nu va opreste pe voi bucurestenii sa blocati cu masini TOT orasul pana in ilfov sa nici nu mai poata intra autocarele. V-ati lasat altoiti si de mineri. Altfel hai sa nu mai carcotim. e o manifestatie mare si ca orice astfel de event va produce disconfort pt localnici. La fel se va intampla si la evenimente sportive samd, asa ca iti inteleg oftica dar nu e nimic anormal si nu e nimic de facut. si eu m-am enervat cand a venit smiley in zona si tot taranul a mers cu masina spre mall-ul respectiv de au blocat aorta si aproape tot orasul. Asta e. In plus am inteles ca la bucale vor fi 14 evenimente sambata asa ca despre ce vorbim? ureaza-le mai degraba mult succes celor din primarie ca nu stiu daca se vor descurca.
 • +1 (1 vot)    
  ce mai conteaza (Vineri, 8 iunie 2018, 19:00)

  costelm [utilizator]

  pentru o cauza ,,nobila,, maimutele psd sunt in stare sa blocheze si tara nu numai bucale
  bravos !
 • +2 (2 voturi)    
  e ciudat (Vineri, 8 iunie 2018, 19:12)

  nahir [utilizator]

  cat de "democratic" se supun toate institutiile statului in favoarea lui pablito dragnea.
  Umilinta si pupincurismul de pe vremea lui ceausescu, renascute si cu atat mai hidoase.
  Si cand te gandesti ca un simplu "nu" l-ar da peste cap complet.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version