Un bărbat din Focşani a fost depistat de poliţişti după ce a comis 21 de furturi din locuinţe în timp ce era urmărit naţional pentru executarea unei pedepse de şase ani de închisoare, se arată într-un comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit sursei citate, la data de 6 iunie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Galaţi au depistat, pe o stradă din localitate, un bărbat de 29 ani, din municipiul Focşani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe.

Bărbatul, urmărit naţional şi pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei de şase ani de închisoare, ar fi comis, după condamnare, în perioada 28.12.2017 - 04.06.2018, un număr de 21 furturi din locuinţe, forţând şi escaladând ferestrele apartamentelor situate la parterul unor blocuri din municipiul Galaţi.

El a creat astfel un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei.

La momentul depistării de către poliţişti, acesta avea asupra lui mai multe bunuri provenite din săvârşirea unora dintre furturi.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, după care a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.