Autorităţile din Harghita anunţă că bilanţul final al accidentului produs pe DN 12 arată că două persoane şi-au pierdut viaţa şi 13 au fost rănite, între care una grav. Accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul. Şoferul vinovat şi pasagera din maşină sunt cei care şi-au pierdut viaţa, relatează News.ro.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Potrivit autorităţilor din Harghita, în accidentul de la Sâncrăieni două persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre o femeie şi un bărbat, ambii din autoturism.

De asemenea, 13 persoane din microbuz au fost rănite, între care una grav.

”Conducătorul autoturismului, un bărbat de 57 de ani din Târgu Secuiesc, a decedat, după ce a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul”, au precizat poliţiştii.

Între timp, traficul pe DN 12 a fost reluat.

Autorităţile din Harghita au activat, luni, Planul Roşu de intervenţie după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit în zona localităţii Sâncrăieni, pe DN 12.

Planul Roşu a fost activat la ora 13.45, mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi medici deplasându-se către locul accidentului.

În microbuz se aflau aproximativ 20 de persoane.