Tudorel Toader, despre mandatul unuia dintre judecătorii CCR care depășește limita stabilită de legea supremă: "Până la intrarea în vigoare a normelor de modificare a Legii CCR, aceasta se aplică în forma actuală"

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:12 Actualitate | Esenţial


Tudorel Toader
Foto: AGERPRES
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susține sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la cazul judecătorului constituțional Petre Lăzăroiu, care se află în funcție de 10 ani în condițiile în care în Constituție scrie că mandatele sunt de 9 ani, că, până la intrarea în vigoare a normelor de modificare a Legii nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, aceasta se aplică în forma actuală.

"Până la adoptarea şi intrarea în vigoare a normelor de modificare a Legii nr.47/1992, aceasta continuă să se aplice în redactarea în vigoare", se arată în postarea ministrului Justiţiei, citată de Agerpres.

El a mai spus că orice decizie CCR produce efecte juridice.

"Decizia nr.136 din din 20 martie 2018, prin care Curtea a stabilit că 'dispoziţiile legale criticate, care reglementează posibilitatea înnoirii în funcţie, cu un mandat de 9 ani, a judecătorului care a deţinut deja un mandat corespunzător restului de mandat al unui alt judecător, constituie o încălcare a dispoziţiilor constituţionale cuprinse în art.142 alin. (2) referitoare la interdicţia înnoirii mandatului şi în art.1 alin.(5) din Constituţie. (...). Nu este admis ca, pe calea unei norme infraconstituţionale, legiuitorul să eludeze o interdicţie de natură constituţională. Mai mult, acesta are obligaţia de a elimina din dreptul pozitiv soluţia legislativă constatată ca fiind neconstituţională, precum cea care se regăseşte în actualul art.68 alin.(3) din Legea nr.47/1992, republicată' a fost pronunţată în controlul de constituţionalitate a priori, preventiv, înainte de promulgare. Efectele deciziei - legea nu a fost promulgată, nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României, nu a intrat în vigoare, iar Parlamentul este obligat să reexamineze dispoziţiile respective pentru punerea lor de acord cu decizia Curţii Constituţionale", a declarat Tudorel Toader.

El a menţionat că Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr.47/1992 se află în procedura de reexaminare pentru punerea în acord cu decizia Curţii Constituţionale, fiind trimisă pe 23 mai la Senat.

"Legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale nu a făcut obiectul controlului de constituţionalitate, aceasta putând fi contestată numai în temeiul şi în condiţiile prevăzute de art.146 lit.d) din Constituţie. Legea nr.47/1992, în integralitatea ei, se bucură în continuare de prezumţia de constituţionalitate, care se ataşează oricărui act de reglementare ce face parte din dreptul pozitiv. Altfel spus, procedura constituţională şi legală este în curs (...)", a continuat Tudorel Toader.

"Decizia Curţii produce efecte numai pentru viitor, de la data publicării acesteia în Monitorul Oficial, fără să afecteze mandatele în curs!", a conchis ministrul în postare.Magistratul Bogdan Mateescu a postat, pe 31 mai, pe pagina sa de Facebook, că un judecător constituţional stă în funcţie de 10 ani, deşi CCR a stabilit că e neconstituţional mecanismul prin care se tinde la depăşirea termenului de 9 ani.


"Tudorel Toader: "Nu există decizie CCR care să nu fie respectată de orice persoană sau autoritate." Însă eu tot reflectez asupra caracterului general obligatoriu al oricărei decizii a CCR, nu doar al unora, pentru că vreau să înţeleg şi mărturisesc că sunt într-un mic blocaj. Am în vedere, aşa cum am spus, situaţia d-lui judecător constituţional care stă în funcţie de 10 ani, deşi CCR a zis negru pe alb general obligatoriu acum vreo două luni că e neconstituţional mecanismul prin care se tinde la depăşirea termenului constituţional de 9 ani. Aşadar dânsul este în funcţie şi azi", se arată în postarea lui Mateescu.

El a spus că situaţia juridică e "neatinsă", în pofida deciziei CCR "general obligatorii".

"Dar CCR a mai zis prin deja faimoasa decizie 45/2018, acum vreo 3-4 luni, că e neconstituţional ca un judecător să fie ministru sau secretar de stat (şi chiar sunt de acord). Ei bine, ea a zis, general obligatoriu -cum altfel, dar chiar la ministerul justiţiei este şi azi în funcţia de secretar de stat o colegă judecător de la Curtea de apel Craiova. Situaţia juridică persistă şi aici, în pofida deciziei CCR general obligatorii. Aş fi vrut să îl întreb pe şeful direct al colegei judecător secretar de stat, pe dl ministru prof. univ. dr. şi membru al Comisiei de la Veneţia Tudorel Toader, pe care l-am auzit şi azi că ţine enorm la deciziile CCR, şi dânsul fost judecător constituţional vreo 10 ani din mandatul de 9, ce părere are, de ce nu aplică decizia general obligatorie de vreo 3 luni, dar nu prea am avut ocazia, nu prea comunicăm. Sincer, eu chiar vreau să înţeleg, însă uneori îmi pare că nici constituţionalul nu mai e ce am învăţat eu prin facultate iar Constituţia nu s-a schimbat. Aşadar ce e general obligatoriu, de când şi pentru cine?", adăugat Mateescu.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6558 vizualizari

 • +52 (58 voturi)    
  Sa mori tu ca asa e! (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:20)

  emil bobu [utilizator]

  Toata tara vede ca minti, ticalos de doi bani.
  • 0 (0 voturi)    
   Bubosul dixit (Duminică, 3 iunie 2018, 21:31)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Legile se aplica doar asa cum vrem noi, ciuma rosie ....
 • +44 (50 voturi)    
  facebook (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:22)

  uzu [utilizator]

  din pacate nu pot comenta pe pagina de facebook a acestui vierme.
  • +18 (24 voturi)    
   o putem raporta... (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:53)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui uzu

   el vorbeste pe agina proprie, in numele uneio organizatii...

   \am observat ca manipulatorii psd fac des asta pt ca sa nu paota comenta oricine (evident si cand e pagina normala, baneaza la greu orice "infideli:")
 • +42 (48 voturi)    
  ''Până la intrarea în vigoare a normelor de (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:31)

  scaraotchi [utilizator]

  modificare a Legii nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, aceasta se aplică în forma actuală, pentru ca asa vrea ''muschii'' mei si mustatza lui sefu'...."

  Rog colegii cu cunostinte juridice temeinice sa-i dea peste bot si peste bube, cat sa nu mai deschida pliscul, metaforic vorbind...
  • +29 (33 voturi)    
   nu-s jurist dar dorel minte cu nesimtire (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:36)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

   eu am inteles din Constitutie asta:
   judecatorii ccr sint numiti 1 mandat de 9 ani fix .PUNCT

   dorel in schimb stie algebra termo variabila

   " ARTICOLUL 142
   (2) Curtea Constituţională se compune din nouă judecători, numiţi pentru un mandat de 9 ani, care nu poate fi prelungit sau înnoit. "

   indiferent cum ar calcula dorel mlastinosu art 2 din Constitutie este/a fost incalcat FLAGRANT

   mandatul lui Ceausescu - adica Lazaroiu a inceput cind a fost numit la CCR in locul altuia care a murit cu 1 an inainte de expirarea mandatului. Apoi Ceausescu/Lazaroiu
   a inceput alt mandat validat de parlament care a incalcat Constitutia numindu-l a doua oara - la ccr judecatorii sint numiti pe mandat conf aceluiasi art

   DAR si dorel a stat 10 ani
   " În ședința Camerei Deputaților din 3 octombrie 2006, din cei 208 deputați prezenți toți au votat pentru numirea prof. Toader și, în consecință, Camera Deputaților l-a numit pe Tudorel Toader în funcția de judecător la Curtea Constituțională. A fost învestit în această funcție la 6 octombrie 2006. În perioada în care a fost judecător la CCR, a demisionat din Barou.

   La data de 13 iulie 2007 a depus jurământul pentru un mandat de nouă ani, care a expirat în 2016." -
   https://ro.wikipedia.org/wiki/Tudorel_Toader

   - nu stu ce a facut dorel de la investire pina la juramint

   Cu alte cuvinte :LAZAROIU a INCALCAT CONSTITUTIA .......... oare citi au mai incalcat litera Constitutiei ???

   ca si judecator ccr votind in afara mandatului este INFRACTIUNE CU CIRCUMSTANTE AGRAVANTE intrucit era in cunostinta de cauza si mai mult hotaririle votate devin automat nule -- aici e problema mare

   dar pt ei nici omorul nu mai este infractiune
   • +19 (23 voturi)    
    Corect, dar ce putem face? (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 19:29)

    emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui linarel

    Sunt nici 5000 de protestatari, nimanui nu-i pasa.

    E clar ca Tudorel minte de ingheata apele, dar PSD da legi retroactive si Constitutia a fost scrisa tot de ticalosi.

    Deci? Ce facem?
    • +14 (16 voturi)    
     doar referendum de la noi sau Presedinte (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 20:28)

     linarel [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

     momentan nu stiu alta solutie.

     Legile prin esenta lor NU pot avea aplicabilitate cu caracter retroactiv -

     Nu cred ca nu pasa la nimeni, insa si Presedintele doarme din 2014 , practic sintem jucati la doua capete: presedintele lipsa iar soarecii isi fac de cap.

     Cred ca la referendum ar trebui trecute 2 sau 3 intrebari esentiale, gen:
     > fara penali in toate functiile publice.... Da /Nu
     > depolitizarea ccr ...................Da/Nu
     > raspunderea penala a membrilor ccr..Da/Nu

     Declansarea referendumului venit de la societatea civila dureaza mult timp, in schimb cel declansat de Presedinte se realizeaza mai repede.

     Presedintele trebuia sa faca asta imediat dupa ord 13 ...... dar el a preferat sa doarma si am pierdut momentul.
    • 0 (0 voturi)    
     Nu putem face absolut nimic (Duminică, 3 iunie 2018, 21:51)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

     cine-i foloseste se va descotoosi de ei la vremea potrivita.
     Speram.
     Mai nou, multi sunt decorati inca in viata fiind.
   • +1 (3 voturi)    
    Dacă votează cum vrea TT nu contează. (Duminică, 3 iunie 2018, 9:04)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui linarel

    Un judecător poate sta la CCR cât vrea TT dacă votează cum vrea PSD-ALDE.Nu-i așa ușor să găsești un dobitoc titrat care să slugărească niște hoți,mai ceva ca un analfabet.
    • 0 (2 voturi)    
     dpdv Constitutional NU POATE (Duminică, 3 iunie 2018, 11:07)

     linarel [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

     CONSTITUTIA RO spune clar conditiile , conditii care sint cumulative:

     - numirea judecatorului se face pe baza de mandat 1 (singura) data - deja Lazaroiu a fost numit de 2 ori
     - si pentru fix 9 ani - este exclusa din start numirea pe alte perioade de timp sau inlocuirea unui judecator decedat pt o limita de timp

     de asemenea sint interzise in mod expres prelungirea sau reinnoirea mandatului

     ar fi interesant de vazut de cite ori au incalcat cei de la ccr CONSTITUTIA .
     De ce oare parlamentul a votata ca ei sa nu raspunda penal?

     @ pt alti cititori - astept si alte opinii pe acest subiect
  • +4 (6 voturi)    
   Comentez eu (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 20:59)

   ber [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

   Hoti si mncinosi, mincinosi si hoti, hoti si mincinosi, etc......
 • +45 (49 voturi)    
  Au cazut (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:35)

  Adrian1 [utilizator]

  Au cazut ele ditamai imperiile, daramite o gasca de Teleorman.
  • +1 (1 vot)    
   O cam durat (Duminică, 3 iunie 2018, 21:53)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Adrian1

   si caderea aia.
   S-apoi ce maceluri si transformari sociale, uneori deloc bine privite.
   Crede-ma pe cuvant, aia care traiau din plin evenimentele nu prea se bucurau de ele.
   Acuma, hotii si borfasii feluriti, de care Principatele sunt pline de secole bune, or sa prospere si-n momente de cumpana pentru altii.
   Vezi ce are loc acuma, borfasii sunt la carma exact cand se modifica schema regiunii.
   Si tot asa.
   Zona asta-i cursata (cursed), ca sa folosesc un termen de gamer.
   Insa cam toate sunt.
 • +43 (49 voturi)    
  Turdorel slugar model (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:39)

  Parzivall [utilizator]

  Cand o sa pici o sa-ti fie frica sa mergi pe strada.
  • +6 (8 voturi)    
   Ati pus punctul pe ''i''...! (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 23:50)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

   Departe de mine gandul de a instiga la violenta, dar ma tot intreb: Oare cum de mai pot oamenii acestia sa scoata capul in lume...?

   Ma tot gandesc la un fel de gherila, una non-violenta fizic, care sa ''actioneze'' acolo unde e nevoie.
   Sa exemplificam:
   Ciordache, anul trecut a fost in vizita la Gaudeamus.
   Oare ce ne-o fi impiedicat sa-i adresam intrebarea cuvenita: ''Auzi ma banditule, cine mamitica dracului te crezi tu sa-ti bati joc de un popor intreg...?'' La sfarsit spuneam: '' Saru' mana , doamna, va rugam sa ne scuzati...!'' pt ca deh, femeia n-o fi vinovata pentru ce are la usa casei si asta era...
 • +11 (13 voturi)    
  ! (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:43)

  jaoju [utilizator]

  ...adica peste vreo 20-30 de ani... ca-i eficace in componenta asta !
 • +18 (22 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 17:45)

  [anonim]

 • +16 (20 voturi)    
  o mizerie (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:03)

  pragmatism [utilizator]

  Dupa logica lui Tudorel ...nici legea care confera dreptul presedintelui de a numi si revoca procurorii(parca ...legea 303), si pe care a mutilat-o CCR acum, ar trebui mai intai schimbata si pusa "in acord" cu decizia mizerabila a CCR si abia apoi ...ar trebui aplicata. Sau ... logica asta e valabila doar pt mizeriile lor???
 • +19 (23 voturi)    
  !!!! (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:12)

  nlln [utilizator]

  Ceva... undeva...tot este in neregula cu justitia asta.

  Acest incompetent profesional ( doar am ascultat raportul de activitate al DNA, nu sunt in domeniu, dar un raport in orice domeniu il faci, trebuie sa respecte niste reguli altfel devine scrisoare personala sau .. ce vrei numai raport nu ) , mincinos pana la viclenie ..spune exact ce vrea el.Ce lege?Care constitutie?
  Si totusi nimeni nu comenteaza temeinic.
 • +14 (20 voturi)    
  Nu are dreptate tantalaul. (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:40)

  Rahan5 [utilizator]

  CCR poate functiona si daca lipsesc membrii.
  Deci, in mod normal, trebuia stabilit dinainte o data la care la fiecare judecator isi pierde functia.
  Astfel ramane banuiala ca Guvernul / majoritatea parlamentara, in mod intentionat a permis ca sa ramana in fuctie un membru ca Lazaroiu si care ar fi favorabil ,,Puterii".
 • +12 (16 voturi)    
  alba neagra (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:45)

  sov [utilizator]

  Daca deciziile CCR produc efecte doar pentru viitor, atunci trebuie reluata procedura de revocare a LCK si presedintele va refuza cu litere mari pe motive de LEGALITATE. Asta daca nu joaca TT si CCR-istii alba neagra cu noi.
 • +11 (13 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:48)

  [anonim]

 • +16 (20 voturi)    
  cata ipocrizie... (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 18:51)

  liviu_ [utilizator]

  1 - in constitutia legea aia e de multa vreme
  2 - daca asta NU se aplica retroactiv, d c se aplica retroactiv demiterea lui Kovesi ipocritule?!
  3 - esti avocatul CCR?! d c vorbesti tu si nu ei?!
  4 - d c ai tu dreptul sa-ti dai cu parerea despre CCR?! stai in banca ta!
 • +12 (18 voturi)    
  Ce gandire comunista !!! (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 19:07)

  democtrates [utilizator]

  Deci conform lui Todirel cei de la CCR au dreptul de a incalca Constitutia, dar Johanis nu are dreptul. Halal stat de drept.
  Ma intreb omul acesta stie ca nu va sta in fruntea Ministerului Justitiei pana la moarte? Stie ce-l asteapta dupa ce iese ?? Nu se gandeste ca are o familie ??
  Sincer mi-e mila de el, pana la urma tot propriul partid il va da jos
 • -20 (30 voturi)    
  Toti sunteti maestri in ale dreptului si (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 19:10)

  xrogo [utilizator]

  va luati dupa un fost membru CSM care se pare ca nu prea cunoaste lege si Constitutia!
  Cand se iveste o mica si anemica idee care-ar rasturna decizia CCR sariti toti din tufis si-o imbratisati cu ardoare, dar adevaratul maestru v-a dat o lectie de drept, voua si nestiutorului judecator Mateescu, si v-a risipit inca odata sperantele!
  Ramane cum am stabilit, Codruta, go home, sau daca nu vrei, la brutarie!
  • +4 (8 voturi)    
   uite cum sta treaba... (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 20:21)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   eu nu stiu drept...
   tu nu stii drept

   eu ma iau dupa un "fost membru CSM:" -> de unde stii tu ca nu cunoaste legile si constituia?! pt ca spune slugarel asta?!

   u te iei dupa slugarel... slugarel si membrii CCR sunt TOTI fost psdisti sau actuali psdi sti sau pusi de psd...

   te-ai gandit vreodata ca pot sa NU fie impartiali?!

   esti doar un postac fara creier care te bucuri ca romania o sa fie o tara distrusa (in care o sa se fure ca in codru si cu sanctiuni de la UE)... dar atat te duce mintea
   imi dau seama ce IQ ai (pe la -50 as zice) daca il repeti ca un papagal pe un cretin cu o replica si mai cretina!


   also... ce o sa mai zici postace cand o sa vina amenzile de la UE? deja a venit o replica urata de la lideru anticoruptie... ala pe care zeul tau a zis sa faca scandal... nici ala nu stie drept nu? doar zeii tai stiu?! hai sictir de postac fara creieri!


   eu ma oftic ce- idrept si o sa fiu furat... pe tine in schimb o sa te fure cu zambetul pe buze... diferenta e ca eu o sa-mi gasesc de munca in strainatate... tu.....
   • -1 (5 voturi)    
    Slugarel, ala careuia ii zici tu si altii ca tine (Duminică, 3 iunie 2018, 9:10)

    xrogo [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    asa le-a dat mai multe lectii de drept multora, ultima asta care va doare asa rau privind revocarea iubite si adoratei vostra Kovesi!
    Vad ca nu v-ati invatat, o sa va mai da lectii in continuare pana o sa innvatati si voi ca nu tot ce zboara se mananca in justitie!
  • +6 (10 voturi)    
   Du-te tu In Mujicia (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 20:46)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   Acasa, adica!!!
  • +1 (5 voturi)    
   Pai legile sunt calcate cu o asemenea nesimtire (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 22:35)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   incat oricine pricepe asta, nu trebuie sa fii mare specialist, chiar si tu cu neuronul tau stinger probabil iti dai seama, dar pentru doua copeici, ce nu faci tu.....
  • 0 (4 voturi)    
   Nu a dat nici o lectie .. (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 23:21)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   . ca nu are de unde da lectii. Asta doar minte si doar la idioti prind minciunile lui:

   "Dacă s-ar fi decis printr-o lege noi reguli privind mandatele judecătorilor CCR, atunci într-adevăr legea se aplica pentru viitor. Dar aici vorbim de aplicarea unei decizii CCR din 20 martie, iar efectele pentru viitor despre care vorbește ministrul justiției chiar asta înseamnă, că trebuia aplicată din momentul apariției în Monitor pentru a înlătura situația de neconstituționalitate în care se află unul dintre judecătorii Curții”, au explicat experții în drept consultați de G4Media.ro. Potrivit acestora, controlul de constituționalitate înseamnă restaurarea legii fundamentale și asta trebuie sa fie imediată. Efectul pentru viitor se referă la faptul că decizia nu afectează bucățica de mandat neconstituțională anterioară pronunțării Curții."

   E ca si cum ai zice ca deciza de acum a CCR, cu privire la revocarea Procurorulu General, se aplica in viitor, la urmatorul Procuror General, nu la cel de acum. Esti idiot!
  • +1 (3 voturi)    
   Dar nu ne putem compara cu d-ta, care (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 23:57)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   esti maestru in incasatul pensiei speciale, ''indexata'' in mod regulat pentru merite deosebite in lupta cu elementele reactionare...
 • +3 (7 voturi)    
  iar (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 19:45)

  costelm [utilizator]

  glasuieste maimuta care face varza sistemul de justitie din romania
  ai impresia ca e teleghidat
  multe calamitati pe capul bietilor romani
  cu ce am gresit
  domnul cu noi !
  • +1 (5 voturi)    
   Romanii n-au votat, de prosti. Asta au gresit (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 22:29)

   emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui costelm

   E destul de limpede, nu? E destul de clar ca nemergand la vot in 2016 au distrus viitorul tarii.

   Dar isi asuma cineva raspunderea? Nu, se pleaca din tara. Poate e mai bine asa.
 • +6 (10 voturi)    
  noi membri CCR (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 20:40)

  barba-neagra [utilizator]

  Va inchipuiti cum va arata CCR cu noi membri alesi corect de parlament gen domnii Florin Iordache si Serban Nicolae?
  Hai, dar, sa facem un exercitiu de "imaginatie" (nu chiar fantastica).
  Cu aceste ganduri va urez un week-end placut :)
 • +1 (5 voturi)    
  asa este... (Sâmbătă, 2 iunie 2018, 21:20)

  minus [utilizator]

  cred ca asta s-a intamplat in toata istoria noastra.
  De exemplu, dupa o cugetare profunda, am inteles ca pentru a putea citi Descriptio Moldaviae- scrisa in latina- a trebuit ca un alt moldovean sa scrie Povestea Porcului, care continea instructiunile de intelegere a celei dintai.
 • 0 (2 voturi)    
  tudorel toader (Duminică, 3 iunie 2018, 12:58)

  firi [utilizator]

  acest t.toader va ramane o ""PATA NEAGRA""pentru justitia din Romania!!!!
 • -1 (1 vot)    
  in dezmintiri sinteti campioni (Duminică, 3 iunie 2018, 17:47)

  Dizidentul [utilizator]

  in permanenta gaseste ceva ca sa justifice,adevarul este ca Romania nu este tara democratica cel putin din celebra noapte cind vizionarul justitiei romanesti Iordache a proclamat OUG13.Democratie parlamentara inseamna ca toate partidele reprezentate in Parlament au aceleasi drepturi si trebuiesc ascultate,din januarie 2017 nu exista in Parlament decit puterea junglei ,noi sintem mai puternici si restul trebuie sa aplece capul. Poate domnul Toader,Dragnea,Tariceanu au urmarit ca in Spania a fost ales un Primministru cu toate ca partidul sau nu are decit 25% de reprezentanti in Parlament.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by