Trei elevi au ajuns joi la spital după ce maşina cu care se întorceau de la şcoală, condusă de o profesoară, a fost lovită de un alt autoturism și proiectată într-un stâlp, în comuna Vorniceni din județul Botoșani, relatează Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, accidentul s-a produs pe raza comunei Vorniceni, fiind răniți trei elevi aflați într-un autoturism.

“Este vorba despre trei băieți de 14, respectiv 15 ani. Au fost preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Botoșani și de unul SMURD și transportați la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

Polițiștii au stabilit că o femeie aflată la volanul unei maşini a plecat de pe loc fără să observe autoturismul condus de o profesoară, care se întorcea de la școală și ducea acasă elevii.

“O femeia aflată la volanul unei maşini, în vârstă de 42 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc și a intrat în coliziune cu un autoturism condus tot de o femeie, de 40 de ani, aflat regulamentar în depășirea sa. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un stâlp. Au rezultat trei victime, minori, cu vârste între 14 și 15 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.