Câteva persoane nemulţumite de decizia CCR potrivit căreia preşedintele României urmează să emită decretul privind revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA au pus, miercuri după amiază, la sediul PSD Teleorman, afişe cu mesajul ”Nu vrem la şefia DNA o slugă din gaşca ta”, potrivit News.ro.

Coli A 4 pe care este imprimat mesajul ”Nu vrem la şefia DNA o slugă din gaşca ta” au fost postate la sediul central al PSD Teleorman miercuri seară, după ce Curtea Constituţională a anunţat decizia în urma căreia procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar urma să fie revocat din funcţie. Un astfel de mesaj a fost postat pe aleea care duce către intrarea principală în sediul PSD din Alexandria, iar altul a fost pus pe unul dintre zidurile clădirii în care îşi are sediu organziaţia judeţeană pe care timp de mai mulţi ani a condus-o Liviu Dragnea.

Câţiva teleormăneni au încercat să-i mobilizeze pe locuitorii din judeţ pentru a participa la un miting spontan în faţa sediului PSD din municipiul Alexandria, însă doar câteva persoane şi-au făcut apariţia în zonă la ora la care fusese anunţat protestul.