Compania Naţională de Administrare a Infrastrtucturii Rutiere (CNAIR) anunţă intervenţie de urgenţă la kilometrul 17 al Autostrăzii Soarelui, unde s-au ridicat plăcile de beton din componenţa carosabilului. Lucrările vor fi efectuate pe timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar zona a fost semnalizată şi s-a impus restricţie de viteză, informează News.ro.

Autostrada Soarelui - A2Foto: Agerpres

”CNAIR deplasează de urgenţă la km 17 al Autostrăzii Soarelui, echipe şi utilaje, pentru a remedia în cel mai scurt timp problema creată de ridicarea bruscă a două plăci de beton, pe banda de urgenţă, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti. Au fost deja montate sisteme de iluminat pe acest tronson de drum, astfel încât în această noapte, utilajele CNAIR să poată interveni pentru remedierea urgentă a problemei”, anunţă, vineri seară, Compania.

În acest moment se circulă pe ambele benzi ale sensului de mers, cu restricţie de viteză la 60 km/h, pe o porţiune de aproximativ 200 m în zona evenimentului.

”Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga se află la faţa locului pentru a se asigura că zona este semnalizată corespunzător, astfel încât circulaţia să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă pe timpul nopţii. Au fost chemaţi de urgenţă Directorul Direcţiei de Mentenanţa Drumuri Naţionale şi Autostrăzi, Florin Dascălu şi şeful Secţiei pentru întreţinerea autostrazilor, Silviu Popescu, pentru supravegherea lucrărilor”, ai anunţă CNAIR.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat, vineri seară, că pe Autostrada Soarelui, circulaţia a fost oprită pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers Constanţa către Bucureşti, la kilometrul 17, din cauza ridicării plăcilor de beton din componenţa carosabilului.