Un tânăr de 29 de ani, din judeţul Gorj şi-a ucis soţia, apoi a încercat să se sinucidă intrând cu maşina într-un stâlp. Cei doi locuiau la Timişoara, într-un apartament, transmite news.ro.

Incercare de suicid in TimisoaraFoto: opiniatimisoarei.ro

Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa, noaptea trecută, că un accident a avut loc pe Calea Lugojului din Timişoara, unde un o maşină intrase într-un stâlp, punându-l la pământ. Ajunşi la locul accidentului, poliţiştii au găsit şoferul rănit. Întrebat ce s-a întâmplat, acesta le-a spus agenţilor că şi-a ucis soţia să că a vrut să se sinucidă.

La locul accidentului a fost chemată ambulanţa care l-a preluat pe bărbat şi l-a dus la spital, apoi poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acestuia unde au găsit-o pe soţie moartă. Lângă trupul neînsufleţit al femeii se afla şi cuţitul cu care aceasta a fost înjunghiată.

Cei doi soţi erau din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, dar locuiau în Timişoara, într-un apartament pe care tocmai îl cumpăraseră, după nunta care a avut loc anul trecut.

Poliţiştii spun că între cei doi au avut loc mai multe certuri, în ultima perioadă, deoarece soţul era gelos, iar soţia i-a spus că vrea să se despartă de el.

Miercuri seara, o nouă ceartă a avut loc între cei doi soţi, îar în urma acesteia, bărbatul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie în zona spatelui, aceasta prăbuşindu-se în holul apartamentului. Când şi-a dat seama ce a făcut, soţul de 29 de ani a luat maşina, a mers cu viteză prin oraş câţiva kilometri, apoi cu toată viteza a intrat într-un stâlp, pe Calea Lugojului din Timişoara.

Criminalistii au prelevat probe de la locul crimei, iar medicii legişti au preluat trupul neînsufleţit al tinerei pentru autopsie.