O autospecială a Poliției Prahova a fost implicată, marți, într-un accident rutier, pe Drumul Național 1, în Câmpina, în timp ce intervenea la o tentativă de suicid. Mașina Poliției era oprită sub podul de pe care un bărbat amenința că se aruncă, iar un șofer nu a frânat la timp, relatează Mediafax.

Masina de politieFoto: Politia Romana

Mașina Poliției Prahova era oprită sub pasarela de cale ferată, pentru a bloca banda de pe DN 1, pe care bărbatul care amenința că se sinucide ar fi putut să sară.

În timp ce polițistul dirija circulația, un alt șofer, care nu a fost atent la drum, a lovit autospeciala. Nu au existat victime.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că mașina Poliției avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune în momentul accidentului.

Potrivit acesteia, bărbatul care a urcat pe pod și amenința că se sinucide a reclamat faptul că soția i-ar fi furat o sumă de bani și solicita ca față de aceasta să se ia măsuri preventive.

O reclamație a fost depusă la postul de poliție Poiana Câmpina în luna martie 2018, cauza fiind cercetată sub supravegherea procurorului.