Două persoane au fost arestate pentru 30 de zile după ce, spun procurorii, l-au sechestrat pe un cetățean indian de 23 de ani într-un bloc din București iar acesta a murit după ce a încercat să scape pe balcon, căzând de la 14 metri înălțime.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Parchetul:

”Joi, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul M.G.A. pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate urmată de moartea victimei și față de inculpatul S.C.S. pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Din probele administrate până în prezent, a rezultat că la data de 06.05.2018, după o racolare prealabilă, în locuința lor din București, sector 4, inculpații S.C.S. și M.G.A. au deposedat-o prin violență pe victima S.A.S., cetățean indian în vârstă de 23 de ani, de bunurile pe care aceasta le avea asupra sa, respectiv suma de 50 de lei și un port-document cu carduri.

La un moment dat, inculpatul S.C.S. a ieșit din locuință pentru a cumpăra bunuri cu cardul sustras de la victimă, lăsându-l pe inculpatul M.G.A. să o păzească. La scurt timp, inculpatul S.C.S. a revenit, exact în momentul în care cetățeanul indian, profitând de faptul că în locuință rămăsese un singur agresor, a ripostat și a încercat să scape.

Astfel, a ieșit în balconul locuinței și a încercat să treacă prin exterior la altă fereastră. În aceste împrejurări victima a căzut de la 14 metri înălțime, decedând câteva ore mai târziu.”