Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut un pariu pe o navetă de bere cu Liviu Dragnea, a declarat, pentru Euronews, că intenționa de mai multă vreme să plece din România, dar a dorit să discute și cu șeful PSD pentru a vedea dacă are vreun motiv să se răzgândească.

Pariu pierdut la PSD (5)Foto: Hotnews

La începutul lunii mai, liderul PSD a fost provocat de internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii și a scris că îl aşteaptă pe gălățean luni, la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea.

Lungu, un taximetrist de 43 de ani, s-a ținut de promisiune și a venit cu berea în curtea sediului PSD din București. Trei zile mai târziu, a emigrat din România, alegând Statele Unite.

“Chiar am vrut să vorbesc cu persoana care conduce de facto țara, să văd dacă mă poate face să mă îndoiesc de dorința de a pleca din Romania. Am realizat că lucrurile se vor înrăutăți și că trebuie să găsesc o soluție, de dragul copiilor mei. Decizia de a pleca din țară a fost grea dar întâlnirea cu dl Dragnea m-a convins și mai mult că a fost corectă”, a declarat Bogdan Lungu, pentru Euronews.