O ambulanță solicitată, marți, la un pacient din Brăila nu a putut pleca spre spital deoarece cheile de contact ale autospecialei au fost furate, relatează Mediafax. Reprezentanții Serviciul de Ambulanță au trimis a doua salvare pentru a transporta pacientul. Polițiștii au demarat o anchetă.

AmbulantaFoto: Serviciul de Ambulanta Judetean

După ce a preluat un pacient de la o clinică medical de pe strada Mihai Eminescu din Brăila, șoferul ambulanței și-a dat seama că au dispărut cheile din contact și a anunțat imediat Dispeceratul, pentru a trimite o altă autospecială.

Incidentul a fost sesizat și Poliției, fiind demarată o anchetă.

"Am fost sesizați că unei ambulanțe i s-au furat cheile din contact. Este o sesizare recentă, colegii mei încă sunt la fața locului, anchetează. Polițiștii fac tot ceea ce presupune o anchetă în cazul unui furt, încearcă să găsească imagini video, vorbesc cu cei implicați, cu eventualii martori. La fața locului se află mai mulți polițiști, sunt agenți de la Ordine Publică și anchetatori de la Investigații Criminale", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Pacientul bolnav a fost transportat la spital cu altă ambulanță, iar autospeciala care a rămas fără chei va fi pornită și dusă la bază la finalul anchetei polițiștilor cu ajutorul cheilor de rezervă.