Una dintre gafele premierului a devenit motiv de sondaj pe Facebook. Astfel, Dexonline întreabă care este varianta corectă "Orice om îi este frică de o plângere penală" sau "Oricărui om îi este frică de o plângere penală". Reamintim că premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că "Orice om îi este teamă de o plângere penală".

HotNews.roFoto: Hotnews

Doar 1% dintre cei care au răspuns la sondaj consideră că este corectă varianta "Orice om îi este frică de o plângere penală".

Nu este singura greșeală facută luni de Dancilă. Ea a mai spus că "toată lumea trebuie să credem (sic!) în Justiție". De asemenea, când s-a referit la ministrul de externe, premierul a spus ”domnul Meleșcanul”, corectându-se imediat și spunând corect, ”domnul Meleșcanu”.

Viorica Dăncilă nu s-a oprit aici și a mai scos o perlă. "Domnul Meleșcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi bineînţeles dacă îşi va da acordul primul ministru va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva in care nu am fost întrebată”, a spus prim-ministrul Dăncilă.

Dăncilă: Orice om îi este teamă de o plângere penală / Cred că toată lumea trebuie să credem în justiție PLUS ”Domnul Meleșcanul”