Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă seară, în localitatea Variaş din judeţul Timiş, soldat cu un mort şi şase răniţi, după ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o maşină, scrie Mediafax.

Accident rutier (arhiva)Foto: Agerpres

Potrivit ISU Timiş, un microbuz de transport persoane s-a ciocnit, în localitatea Variaş din judeţul Timiş, cu o maşină.

În urma impactului, şoferul maşinii a murit, iar şase persoane din microbuz au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Mai multe autospeciale, două ambulanţe şi un elicopter SMURD au intervenit la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, de vină pentru producerea accidentului a fost şoferul maşinii, care a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în microbuzul în care se aflau nouă pasageri.

“Un bărbat în vârstă de 28 de ani conducea dintre Variaş spre Gelu, iar într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma accidentului a rezultatul decesul şoferului autoturismului şi şapte răniţi, pasageri în microbuz. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.