Un turist din Timişoara în vârstă de 37 de ani a fost rănit, sâmbătă, după ce a căzut cu parapanta de la zece metri, în satul Clopotiva din judeţul Hunedoara, el fiind preluat de Ambulanță, relatează Mediafax.

ParapantaFoto: USER UPLOADED

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, Călin Dumitrescu, a declarat că parapantistul a căzut, sâmbătă, în satul Clopotiva din comuna Râu de Mori, județul Hunedoara.

"La Clopotiva, unde se fac zboruri cu parapanta, avem un parapantist de 37 de ani căzut de la aproximativ 10 metri înălțime. Pacientul este preluat de echipajul SAJ conștient, cooperant. La o primă evaluare, prezintă un traumatism toracic și de coloană lombară, cu parestezii la nivelul membrelor superioare și inferioare.

Pacientul este stabil hemodinamic și respirator. Va fi transportat la UPU pentru investigații de specialitate. A fost cădere lină, nu a fost cădere bruscă, era cu parapanta deschisă, la locul de decolare, de unde decola, nu știe nici el exact ce s-a întâmplat", a spus Dumitrescu.