Ploile abundente din ultimele două zile, ce au înregistrat valori între 20 şi 30 de litri/mp la staţiile pluviometrice, conform ANM, au produs inundaţii în staţiunea Mamaia, şi municipiul Constanţa, precum şi în localităţile Techirghiol şi Eforie Nord, informează compania de distribuţie a apei şi canalizare RAJA S.A., citată de Agerpres.

Inundatii in judetul ConstantaFoto: Captura YouTube

Potrivit sursei citate, precipitaţiile căzute în prima parte de zilei de joi au inundat anumite artere din Constanţa, Eforie Nord şi Mamaia, fiind înregistrate 32 de reclamaţii în cele trei localităţi.

"În municipiul Constanţa, zonele cele mai afectate au fost: Intrarea Primăverii, strada Cercetaş Alexandru Buzatu, strada Frunzelor, Aleea Hortensiei, strada Arcului, strada Maramureş şi Ion Vodă, dar şi staţiunea Mamaia, în zona "La butoaie". În Eforie Nord reclamaţiile au vizat străzile Violetei şi Alexandru Lăpuşneanu iar în oraşul Techirghiol, o femeie a rămas blocată în maşina cuprinsă de ape în sensul giratoriu din centrul localităţii" - informează RAJA S.A.

În toate zonele în care au fost sesizate acumulări mari de ape pe în intersecţii sau pe carosabil ori în gospodării, compania de apă a mobilizat utilaje mecanice pentru evacuarea apei.