Doi muncitori din Brăila au asfaltat o stradă, deși carosabilul era plin de bălți și ploua, imaginile filmate de un localnic fiind postate pe youtube. Primarul orașului a văzut filmarea și a decis să nu plătească lucrarea, angajații fiind concediați, transmite Mediafax.

Balta asfaltata in BrailaFoto: Captura YouTube

Cei doi muncitori care au asfaltat pe ploaie au fost filmați marți de un cetățean care a încercat să-i convingă să renunțe și să nu risipească bani și timp.

„Nu se poate domnule în halul ăsta. Băi, oameni buni, eu înţeleg că voi faceţi ce vi s-a spus, dar pe bune, nu aveţi discernământ de niciun fel? În halul ăsta am, ajuns? Deci nu mai pot, tremur de nervi. Primăria. Cum adică Primăria? Vrei să-mi spui că domnul primar ţi-a spus ţie să faci aici, să-ţi bagi joc de bani, îţi bagi joc de timpul tău, măi omule”, le-a spus cetățeanul celor doi muncitori.

Filmarea a fost postată pe youtube, unde a fost văzută și de primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir. Acesta a anunțat că nu va plăti lucrarea și i-a solicitat proprietarului firmei de construcții să îi concedieze pe cei vinovați.

„I-am solicitat proprietarului Micatis să îi dea afară (…). Puneau frizură asfaltică într-o groapă plină cu apă pe o stradă. Nu mă interesează că este firma lui și sunt angajații lui când afectează imaginea unui oraș prin lucrări în bătaie de joc. Solicit celor de la tehnic și dirigintelui de șantier să urmărească permanent lucrările și să nu mai permită astfel de prostii. Normal că nu se plătește așa ceva. Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul că respectivii nu au respectat procedura și normativele și vor fi dați afară de la societatea lui pentru a nu se mai întâmpla astfel de evenimente”, a scris, pe facebook, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.