Un bărbat de 73 de ani din Capitală a intrat, miercuri, într-un magazin, a cerut să vadă o bijuterie şi, în momentul în care vânzătoarea s-a întors cu spatele, a atacat-o cu un aparat cu electroşocuri, fiind ulterior imobilizat, anunţă Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, miercuri, a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 o infracțiune de tâlhărie în sediul unui magazin de bijuterii de pe strada IC Brătianu.

Primele verificări au arătat că bărbatul a intrat în magazin, a cerut să vadă o bijuterie și, în momentul în care vânzătoarea s-a întors cu spatele, a atacat-o cu un aparat cu electoşocuri.

"Scena a fost văzută pe monitor de către patron, care a intervenit. Și acesta și femeia au reușit să activeze și butonul de panică. Patronul magazinului l-a imobilizat pe bărbat, la adresă ajungând în scurt timp firma de pază și polițiștii Secției 10, care au declanșat cercetările", potrivit Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost condus la Secția 10 Poliție pentru audieri. Are 73 de ani și este din București.

La momentul transmiterii ştirii, agenţii fac cercetarea la față locului. Vânzătoarea este în stare fizică bună şi nu a fost rănită.