O înregistrare realizată pe Bulevardul Independenței din Ploiești a devenit virală după ce un tânăr a postat pe Facebook imagini cu mai multe mașini care păreau că zboară la o trecere de pietoni supraînălțată. În momentul în care a fost filmată, trecerea era nesemnalizată, relatează Mediafax.

trecere de pietoni nesemnalizataFoto: Captura YouTube

Un tânăr din Ploiești a postat luni o filmare cu mașinile care traversează trecerea de pietoni nesemnalizată, scriind ”Aveți grijă la rondul 2, altfel zburați ca în NFS, Ploiești oraș European, deniveloi nesemnalizat”.

Marți dimineață, în zonă a fost montat un indicator prin care viteza este limitată la 30 de kilometri pe oră.

Primarul din Ploiești, Adrian Dobre, a declarat, pentru Mediafax, că va verifica dacă indicatorul de limitare de viteză a fost pus la timp, iar în caz contrar, firma care a realizat lucrarea va fi amendată.

”Trecerea de pietoni supraînălțată a fost realizată luni după-amiază. Dacă nu a fost pus indicator de limitare a vitezei, firma va fi amendată. Marcajul nu a putut fi încă realizat pentru că abia s-a turnat asfaltul. Procedura spune că trebuie să aștepți o perioadă ca să poți aplica vopseaua altfel se curăță”, a declarat Dobre.

Adrian Dobre a precizat că s-a decis ca trecerea de pietoni respectivă să fie supraînălțată în urma nenumăratelor accidente produse acolo anul trecut, unele dintre ele fiind grave.