Doi bărbaţi care au protestat în faţa sediului PSD, luni, au fost ridicaţi de Poliţie, respectiv de Jandarmerie, relatează Agerpres.

Potrivit unor surse oficiale, un bărbat care a rupt steagul României a fost imobilizat şi dus la o secţie de poliţie pentru a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul.

Un alt bărbat a fost ridicat de Jandarmerie, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice, după ce anterior acesta a fost dus la o dubă a Jandarmeriei, a fost legitimat şi i s-a comunicat că va primi o amendă, au mai arătat aceleaşi surse.

Mai multe persoane s-au strâns, joi, în faţa sediului PSD de pe şos. Kiseleff, având diferite nemulţumiri.

Unul dintre protestatari, Ion Ene, a spus că a venit pentru a-i solicita preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să semneze petiţia "Fără penali în funcţii publice".

Vasile Pestreanu, preşedintele Asociaţiei Victoria Revoluţiei din Decembrie 89 Bucureşti, a afirmat că doreşte să se acorde indemnizaţiile de revoluţionar a căror plată a fost suspendată din 2012.

Printre protestatarii aflaţi în faţa sediului PSD s-a numărat şi jurnalistul Mălin Bot care a solicitat demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Alţi protestatari au avut pancarte cu mesaje printre care s-au numărat următoarele: "Carnea este crimă", "Eliminaţi din grădiniţe produsele cancerigene (carne roşie, crenvurşti, etc)", "De ce iubim câinele, dar mâncăm porcul? Toate animalele simt durere, plăcere, frică şi bucurie".

Reamintim că liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu internautul care a pierdut un pariu cu el şi a promis că aduce o ladă cu bere, liderul PSD oferind micii.