Circulaţia pe Autostrada 1 este restricţionată pe mai multe tronsoane din cauza lucrărilor la carosabil. Astfel, pe tronsonul Sibiu – deva au loc lucrări luni şi marţi, inclusiv pe timpul nopţii, iar pe sectorul Deva-Nădlac lucrările au loc luni, până la ora 20.00, relatează news.ro.

Autostrada Lugoj - Deva, Lot 3Foto: MT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că luni şi marţi, până la orele 18:00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 285+720 metri, din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile.

Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii. De asemenea, luni, până la orele 19:00, pe Autostrada A1 pe sensul de mers Deva către Sibiu, se execută lucrări de reparaţii a fisurilor din asfalt, fapt ce determină restricţionarea traficului pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 281 şi pe tronsonul 312 - 306. Pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la partea carosabilă, luni, până la orele 20:00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă la kilometrul 475 şi pe tronsonul 489 – 479.

De asemenea, la kilometrul 471+300 de metri, pe sensul de mers către Nădlac, va fi restricţionat traficul pe banda a doua pentru a permite efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului median. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare montate în zonă, să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.