Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timişoara, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce ar fi racolat pe internet trei fete cu vârste cuprinse între şase şi 14 ani, de la care a obţinut imagini şi fotografii cu caracter sexual explicit, transmite news.ro.

DIICOTFoto: Captura DIICOT.ro

Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Cluj au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului de 49 de ani, din Timişoara, suspectat de traffic de minori şi pornografie infantilă.

Conform Poliţiei Cluj, în perioada 2013 - 2015, bărbatul ar fi racolat prin intermediul unor adrese de email şi aplicaţii de internet trei fete cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, de la care a obţinut în mod repetat imagini şi fotografii cu caracter sexual explicit. În urma perchiziţiei, au fost ridicate mai multe calculatoare, laptopuri, hard-diskuri, pe care au fost descoperite, stocate mai multe fotografii şi peste 300 de filme cu minorele în cauză.

Bărbatul a fost audiat la DIICOT, iar Tribunalului Cluj a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.