Doi tineri din Bucureşti sunt cercetaţi de poliţiştii Brigăzii Rutiere, fiind acuzaţi că au participat la curse neautorizate de maşini. Cei doi au fost surprinşi în timp ce circulau cu 150 de kilometri la oră pe Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, notează news.ro.

Cursa ilegala in CapitalaFoto: Captura YouTube

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat, miercuri, că în 21 aprilie, în jurul orei 01.00, poliţiştii au observat două autoturisme pe Şoseaua Gării Căţelu, orientate cu faţa către Şoseaua Dudeşti-Pantelimon.

”Cele două vehicule se aflau oprite în banda I şi II, având motoarele pornite şi ocupanţii la volan. La scurt timp, acestea au demarat brusc, iar poliţiştii au înregistrat deplasarea lor cu o viteza de aproximativ 150 km/h”, anunţă Brigada Rutieră.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au pornit în urmărirea lor, reuşind oprirea şi identificarea celor doi conducători auto în vârstă de 27 şi 22 de ani din Bucureşti. Pe numele acestora a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”.

Totodată, celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere şi le-au fost înmânate dovezi înlocuitoare fără drept de circulaţie.